Dansk ICYE laver løbende aftaler for ESC-projekter med organisationer rundt omkring i Europa. Disse aftaler gør, at der er større chance for, at du vil få tilbudt det frivillige arbejde for netop dét projekt.

Udvalget af de projekter vi har aftaler med er begrænset, men bliver løbende opdateret.

Mange af projekterne herunder har den fordel, at de allerede er godkendt og derfor er sikret at blive gennemført. Dog kan nogle projekter ske stadig at være under behandling for godkendelse, hvilket betyder, at projektet kan blive aflyst, hvis ikke det bliver godkendt. Risikoen for dette er dog lille. For at høre om projektet er godkendt kan du kontakte Kathrine Randeris Flagstad på [email protected] eller på tlf. 24 24 62 46.

Du har også stadig mulighed for at søge de projekter, vi ikke har specifikke aftaler med. Det kan være, hvis du har særlig interesse i en bestemt kultur, et bestemt sprog eller vil afsted i en bestemt periode som ikke er at finde her på siden. Når du er ansøger hos os får du adgang til de databaser, der indeholder alle de aktuelle projekter og vi vejleder dig i processen. Kontakt os for at høre mere.

Læs mere om ESC programmet

Ledige ESC-projekter

EVS i Schweiz – Foråret 2022

ICYE Schweiz er nu klar til at finde de nye volontører til deres kommende projekter. Her er for sæson 2022/2023 muligheder for i alt 8 volontører fordelt på 5 forskellige projekter:
Ansøgningsfrist: 30. november

ESC i Litauen – December 2021

Vores gode partner i Litauen, Blessed J. Matulaitis social center, søger lige nu ESC volontører til deres nyligt godkendte projekter. De har i alt plads til 4 volontører i forskellige sociale projekter – en børnehave, et dagcenter for børn, et dagcenter for voksne med mentale handicap.
Ansøgningsfrist: snarest muligt - udvælgelse sker løbende

ESC i Tyskland – Januar 2022

Vores gode partner ijgd har nu en ledig plads til at blive del af deres volontørgruppe på ca. 20 volontører fordelt på projekter rundt i Berlin. Projektet er ledigt nu, da den nuværende volontør har været nødt til at stoppe før tid – hvilket giver denne chance for at blive del af et spændende projekt, som allerede er i fuld gang.
Ansøgningsfrist: snarest muligt

ESC i – Finland

Bliv frivillig i Vanhamäki og arbejd med flere forskellige projekter indenfor organisk landbrug, Kunst workshops og unge med handicap.
Ansøgningsfrist: snarest muligt, senest 5. december 2021 - udvælgelse sker løbende

ESC i – Bulgarien

Bliv frivillig til dette projekt hvor du sammen med en gruppe volontører og teamet fra projektet vil være med til at udvikle events online og offline til at promovere ESC og Erasmus+ programmerne.
Ansøgningsfrist: 28. november

ESC i Østrig – Maj 2021

Bliv frivilig hos "Grenzenlos without barriers", som ung med et handicap, hvor du får tildelt opgaver der passer din personlige karakter.
Ansøgningsfrist: 28. november