Dansk ICYE laver løbende aftaler for ESC-projekter med organisationer rundt omkring i Europa. Disse aftaler gør, at der er større chance for, at du vil få tilbudt det frivillige arbejde for netop dét projekt.

Udvalget af de projekter vi har aftaler med er begrænset, men bliver løbende opdateret.

Mange af projekterne herunder har den fordel, at de allerede er godkendt og derfor er sikret at blive gennemført. Dog kan nogle projekter ske stadig at være under behandling for godkendelse, hvilket betyder, at projektet kan blive aflyst, hvis ikke det bliver godkendt. Risikoen for dette er dog lille. For at høre om projektet er godkendt kan du kontakte Kathrine Randeris Flagstad på [email protected] eller på tlf. 24 24 62 46.

Du har også stadig mulighed for at søge de projekter, vi ikke har specifikke aftaler med. Det kan være, hvis du har særlig interesse i en bestemt kultur, et bestemt sprog eller vil afsted i en bestemt periode som ikke er at finde her på siden. Når du er ansøger hos os får du adgang til de databaser, der indeholder alle de aktuelle projekter og vi vejleder dig i processen. Kontakt os for at høre mere.

Læs mere om ESC programmet

Ledige ESC-projekter