Dansk ICYE laver løbende aftaler for ESC-projekter med organisationer rundt omkring i Europa. Disse aftaler gør, at der er større chance for, at du vil få tilbudt det frivillige arbejde for netop dét projekt.

Udvalget af de projekter vi har aftaler med er begrænset, men bliver løbende opdateret.

Mange af projekterne herunder har den fordel, at de allerede er godkendt og derfor er sikret at blive gennemført. Dog kan nogle projekter ske stadig at være under behandling for godkendelse, hvilket betyder, at projektet kan blive aflyst, hvis ikke det bliver godkendt. Risikoen for dette er dog lille. For at høre om projektet er godkendt kan du kontakte vores koordinator for ESC sende-programmet.

Du har også stadig mulighed for at søge de projekter, vi ikke har specifikke aftaler med. Det kan være, hvis du har særlig interesse i en bestemt kultur, et bestemt sprog eller vil afsted i en bestemt periode som ikke er at finde her på siden. Når du er ansøger hos os får du adgang til de databaser, der indeholder alle de aktuelle projekter og vi vejleder dig i processen. Kontakt os for at høre mere.

Læs mere om ESC programmet

Bolette Kramer Aaagaard

Programkoordinator: ESC (sende)

Vil du, som en der bor i Danmark, ud som frivillig i Europa på ESC programmet, så hjælper Bolette dig videre.

Ledige ESC-projekter

 • Start: snarest muligt

  Ansøgningsfrist: Snarest muligt - udvælgelse sker løbende

  Lige nu har InCo flere forskellige projektmuligheder med start snarest muligt – så en god mulighed for dig, der vil afsted allerede før sommerferien!

 • Start: Juni 2022

  Ansøgningsfrist: Snarest muligt

  Både i Abrego og i Huerteco kommer du som volontør til at være med til at udvikle og afholde undervisning i miljømæssige emner samt være med til at fremme udviklingen af landdistrikter gennem forskellige aktiviteter.

 • Start: Snarest muligt

  Ansøgningsfrist: Snarest muligt - udvælgelse sker løbende

  En af vores gode partnere i Spanien søger hele 3 volontører til et projekt på blot 3 måneder – så en god mulighed for dig, der gerne vil afsted, men som har begrænset tid her i forsommeren.

 • Start: 1. september 2022

  Ansøgningsfrist: Snarest muligt - udvælgelse sker løbende

  IJGD søger i alt 18-20 volontører til 12 forskellige projekter, som alle starter på den anden side af sommerferien, i september. OBS. den officielle ansøgningsfrist er 19. maj, men der mangler stadig volontører, så smid gerne en ansøgning.

 • Start: 24. august 2022

  Ansøgningsfrist: 31. maj

  Alle projekterne er placeret forskellige steder omkring Le Mans, men er alle projekter er koordineret af Maison de l'Europe, hvilket giver dig som frivillig mulighed for at deltage i en større fællesskab om at fremme af europæisk medborgerskab sammen med andre frivillig på tværs af projekter.

 • Start: Start-maj 2022 eller snarest derefter

  Ansøgningsfrist: 31. maj 2022 - udvælgelse sker løbende

  American International School of Transylvania (AIST) søger volontører til projektet "Hand in Hand 4 a Better Europe”. På projektet kommer du til at assistere børn og unge med fritidsaktiviteter samt diverse uddannelsesaktiviteter, koordinere inden- og udendørsaktiviteter.