Dansk ICYE søger en værtsfamilie til 22-årige Laura fra Spanien. Laura skal være frivillig hos Fjord & Bælt i Kerteminde fra starten af januar 2019 og et år frem.

Lauras ophold er endnu ikke endeligt godkendt, men på nuværende tidspunkt regner vi stærkt med, at hun får brug for en værtsfamilie til januar.
I behøver ikke nødvendigvis være Lauras værtsfamilie under hele hendes ophold.
Laura
Laura har tidligere erfaring med at arbejde i zoo og akvarium og vil gerne være uddannet dyrepasser – det frivillige arbejde hos Fjord & Bælt passer derfor perfekt ind i hendes interesser og kærlighed for dyr.

Udover interesse for dyr, tager Laura også billeder og kan lide at tegne. Dog siger hun selv, at hun har brug for at øve sig lidt mere.

Laura beksriver sig selv som behjælpelig og går ind i nye ting med positiv energi. Laura sætter pris på alenetid fra tid til anden, men er også meget glad for at tilbringe tid med venner og lære nye mennesker at kende.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Laura om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Laura vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at han hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Lauras arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md., for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Laura, hører vi gerne fra jer snarest.

I kan læse mere om rollen i linket herunder.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører