Ta’ på kursus i udlandet, eller deltag i et inspirerende arrangement i en af de større byer i Danmark. Dansk ICYE udbyder en bred vifte af arrangementer og kurser hele året rundt; og der er helt sikkert et, der vil være spændende for dig!

Her på siden kan du finde links, der leder dig videre til forskellige kursustilbud, som du som medlem af Dansk ICYE har mulighed for at deltage i. Du kan også læse om, hvordan du tilmelder dig et arrangement eller ansøger om et kursus, hvem du skal kontakte, hvorvidt det er gratis og meget mere længere nede på siden.

 

DUF

DUF (Dansk Ungdoms Fællesråd) er en paraplyorganisation, der søger at fremme unges deltagelse i demokratiet og aktivitet i foreningslivet. Bliv opdateret på DUFs udbud af kurser på deres hjemmeside.

salto

SALTO Youth er et netværk af ressourcecentre, der arrangerer træningsprogrammer for europæiske unge. Se Salto Youth’s internationale kursustilbud her.
youth active

Youth Partner Network er et europæisk netværk tilknyttet Erasmus+-programmet. Besøg Youth Partner Network’s facebookside, hvor du kan finde aktuelle kursusopslag.

 

Training courses

Taste of Europe

Sted: Xylokastro, Corinth, Grækenland
Ledige pladser: 5
Datoer: 16.-23. september, 2018 (begge dage inklusiv).
Beskrivelse: Vil du være en af de 6 danske deltagere på et gastronomisk training course i Grækenland? Fokus er på kulturarv og gastronomi fra en global vinkel. Udover unge fra Danmark og Grækenland vil unge fra Spanien, Italien, Portugal, Letland, Slovakiet, Sverige og Holland også deltage.
Efter kurset vil du kunne bruge dine evner på Dansk ICYE’s lejre, som en del af Restaurant Intercult, der står for at forberede og lave måltider og snacks på de fire årligere lejre.
Læs mere her

Læs den officielle info her: Infopack
Udgifter til deltagelse på træningen (kost, logi og transport) er dækket af Erasmus+.

Ansøgning

  • For at ansøge skal du være medlem af Dansk ICYE – BLIV MEDLEM
  • Dernæst skal du sende et udfyldt ansøgningsskema på mail til [email protected]

Find ansøgningsskemaet for ungdomsudveksling her: Ansøgningsskemaer

Hvis du gerne vil have yderligere oplysninger om projektet skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan ringe til sekretariatet på telefon 8618 0715 eller skrive en mail til [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig!

Retningslinjer for kursusansøgning

Hent vores vejledning som pdf-fil, hvis du vil vide mere om de forskellige retningslinjer for kursusansøgning.

Læs rapporter og tidligere kursusdeltageres oplevelser
Soft Skills Naturally – Estland 2016
Kristoffer Zwergius
Katrine Østerby
Atef Qayoumi
Stine Jensen

SALTO Youth kursus i Project Management – Rusland 2017
Ditte Pedersen og Anna Middelboe

Youth Work Can Unite: Merging Parallel Realities in Europe – Østrig 2017
Rapport fra training