Ta’ på kursus i udlandet, eller deltag i et inspirerende arrangement i en af de større byer i Danmark. Dansk ICYE udbyder en bred vifte af arrangementer og kurser hele året rundt; og der er helt sikkert et, der vil være spændende for dig!

Her på siden kan du finde links, der leder dig videre til forskellige kursustilbud, som du som medlem af Dansk ICYE har mulighed for at deltage i. Du kan også læse om, hvordan du tilmelder dig et arrangement eller ansøger om et kursus, hvem du skal kontakte, hvorvidt det er gratis og meget mere længere nede på siden.

 

DUF

DUF (Dansk Ungdoms Fællesråd) er en paraplyorganisation, der søger at fremme unges deltagelse i demokratiet og aktivitet i foreningslivet. Bliv opdateret på DUFs udbud af kurser på deres hjemmeside.

salto

SALTO Youth er et netværk af ressourcecentre, der arrangerer træningsprogrammer for europæiske unge. Se Salto Youth’s internationale kursustilbud her.
youth active

Youth Partner Network er et europæisk netværk tilknyttet Erasmus+-programmet. Besøg Youth Partner Network’s facebookside, hvor du kan finde aktuelle kursusopslag.

 

Training courses

Escape Radicalization – Georgien

9. – 17. november 2018

Om dette training course

Gennem uformel læring vil deltagerne skabe deres egne koncepter for undervisningsrelaterede escape-lege/quest-lege, som vil have fokus på at opbygge empati, udvikle kritiske tankegange og kognitiv moderation samt følelsesmæssig styrke.

  • Pladser: 3 deltagere
  • By: Rustavi, Georgien
  • Ansøgningsfrist: 27. september
  • Datoer: 9. – 17. november 2018

Du vil deltage med andre fra Georgien, Estland, Ukraine, Hviderusland, Belgien, Norge og Tjekkiet. I vil i alt være 28 deltagere.

Læs mere om Escape Radicalization i denne officielle infopack.

Praktik information

Kost og logi er inkluderet. Rejseomkostninger er også dækket – dog skal man holde sig inden for et budget for at undgå delvis selvbetaling. Inden afrejse er det påkrævet at deltage i en kort forberedelse med Dansk ICYE.

Ansøgning


Retningslinjer for kursusansøgning

Hent vores vejledning som pdf-fil, hvis du vil vide mere om de forskellige retningslinjer for kursusansøgning.

Læs rapporter og tidligere kursusdeltageres oplevelser
Soft Skills Naturally – Estland 2016
Kristoffer Zwergius
Katrine Østerby
Atef Qayoumi
Stine Jensen

SALTO Youth kursus i Project Management – Rusland 2017
Ditte Pedersen og Anna Middelboe

Youth Work Can Unite: Merging Parallel Realities in Europe – Østrig 2017
Rapport fra training