Ta’ på kursus i udlandet, eller deltag i et inspirerende arrangement i en af de større byer i Danmark. Dansk ICYE udbyder en bred vifte af arrangementer og kurser hele året rundt; og der er helt sikkert et, der vil være spændende for dig!

Her på siden kan du finde links, der leder dig videre til forskellige kursustilbud, som du som medlem af Dansk ICYE har mulighed for at deltage i. Du kan også læse om, hvordan du tilmelder dig et arrangement eller ansøger om et kursus, hvem du skal kontakte, hvorvidt det er gratis og meget mere længere nede på siden.

 

DUF

DUF (Dansk Ungdoms Fællesråd) er en paraplyorganisation, der søger at fremme unges deltagelse i demokratiet og aktivitet i foreningslivet. Bliv opdateret på DUFs udbud af kurser på deres hjemmeside.

salto

SALTO Youth er et netværk af ressourcecentre, der arrangerer træningsprogrammer for europæiske unge. Se Salto Youth’s internationale kursustilbud her.
youth active

Youth Partner Network er et europæisk netværk tilknyttet Erasmus+-programmet. Besøg Youth Partner Network’s facebookside, hvor du kan finde aktuelle kursusopslag.

 

Begivenheder og kurser

Ingen på nuværende tidspunkt

Training courses

NATURAL EMPOWERMENT

Sted: Georgien
Ledige pladser: 5
Datoer: 16.-22. Maj, 2018 (begge dage inklusiv).
Beskrivelse: Træningen har fokus på at give dig nye redskaber og metoder i at arbejde med projektplanlægning med fokus på at udvikle aktiviteter såsom festivaler, kulturelle møder eller lignende aktiviteter i landlige områder. Hvis du brænder for at have en indvirkning på dit lokalsamfund er projektet noget for dig.
Læs mere her

Læs mere information her: Infopack
Udgifter til deltagelse på træningen er dækket af Erasmus+.

Ansøgning

Find ansøgningsskemaet for ungdomsudveksling her: Ansøgningsskemaer

Hvis du gerne vil have yderligere oplysninger om projektet, er det ligeledes Jonas du skal skrive til. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe til sekretariatet på telefon 8618 0715, hvis du har spørgsmål.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Retningslinjer for kursusansøgning

Hent vores vejledning som pdf-fil, hvis du vil vide mere om de forskellige retningslinjer for kursusansøgning.

Læs rapporter og tidligere kursusdeltageres oplevelser
Soft Skills Naturally – Estland 2016
Kristoffer Zwergius
Katrine Østerby
Atef Qayoumi
Stine Jensen

SALTO Youth kursus i Project Management – Rusland 2017
Ditte Pedersen og Anna Middelboe

Youth Work Can Unite: Merging Parallel Realities in Europe – Østrig 2017
Rapport fra training