Kontakt os

Har du brug for at kontakte os angående vores udvekslingsprogrammer eller har du generelle spørgsmål om Dansk ICYE som ungdomsforening, så kan du herunder finde de direkte kontaktoplysninger på den medarbejder, det er relevant for dig.

Vi gør opmærksom på, at det ikke er alle medarbejdere, der er tilgængelige på alle dage og i det fulde tidsrum for vores åbningstider. Du vil altid kunne sende den pågældende medarbejder en email for at aftale en specifik træffetid.

Er dit spørgsmål angående vores værdier og politik, så kan du vælge at kontakte vores bestyrelse direkte. Bestyrelsen har det overordnede ansvar for økonomien og driften, herunder også politiske sager.

Find Bestyrelsen
Åbningstider
Mandag 09:00 – 15:00
Tirsdag 09:00 – 15:00
Onsdag 09:00 – 15:00
Torsdag 09:00 – 15:00
Fredag 09:00 – 13:00

Sekretariatet holder lukket på helligdage og mellem jul og nytår.

Find os på adressen:
Klosterport 4x, 3. sal
8000 Aarhus C
Danmark

Medarbejdere

Mikkel Smed Espersen

Generalsekretær

Programkoordinator: ICYE (modtage)

Ud over at være Dansk ICYE’s generalsekretær, så tager Mikkel imod de volontører, som vi modtager på ICYE og IJFD programmerne, der skal være frivillige i Danmark. Ofte er disse personer fra lande udenfor Europa.

Lisbet Østergaard

Programkoordinator: ESC (modtage)

For volontører på det europæiske ESC program, som skal være frivillige i Danmark, er det Lisbet, der koordinerer opholdet.

Bolette Kramer Aaagaard

Programkoordinator: ESC (sende)

Vil du, som en der bor i Danmark, ud som frivillig i Europa på ESC programmet, så hjælper Bolette dig videre.

Linda Rodkjer

Programkoordinator: ICYE (sende) og STePs

PR & kommunikation

Kunne du tænke dig at komme ud i verden med ICYE og STePs programmet, så sørger Linda for at vejlede og koordinere.

Stine Broe Mørk Rasmussen

Organisations- og Frivilligkonsulent

Stine understøtter vores danske frivillige i foreningen og lokalforeningerne, samt har et blik på organisationen som en helhed.

Randi Nielsen

Bogholder

Skal du bruge en refusion for et udlæg, så er det Randi, der sørger for at lave betalingen. Randi sidder også med regnskabet for organisationen.

Antonino De Luca

ESC volontør

På Dansk ICYE’s sekretariat har vi selv en ESC volontør tilknyttet. Antonino er hovedsageligt programassistent for Lisbet, men hjælper os alle på kryds og tværs med diverse småopgaver.

Birthe Wæhling

Kontorhjælp

Birthe sørger for, at rammerne på kontoret er i orden. Hun hjælper med arkivering, rengøring, vander planter, sender post og andre praktiske opgaver.

Vil du være en del af Dansk ICYE?

Find ledige stillinger
Bliv frivillig i organisationen