Dansk ICYE søger værtsfamilie og projekt til 22-årige Kazuyo fra Japan. Hun skal være frivillig i Danmark i 6 måneder fra august 2019.

Kazuyo ankommer til Danmark i starten af august, hvor hun deltager på vores obligatoriske velskomstlejr. Her får Kazuyo nogle værktøjer til at være i en anden kultur – helt specifikt i Danmark – og samtidig møder hun både danske og udenlandske unge.
Søndag d. 11. august skal Kazuyo ud til værtsfamilien.

Kazuyo har en bachelor i “Law and politics” og er meget optaget af udviklingsarbejde og at skabe en god fremtid i samarbejde med andre.
Kazuyo er aktiv i den japanske ICYE-organisation, hvor hun bl.a. er kontaktperson og underviser i japansk. Hun hjælper også til i de japanske velkomst- og opfølgningslejre.

Kazuyo er glad for at tage billeder og se film.
Hun glæder sig til at kunne bidrage på det projekt hun kommer på og til at udvikle nye venskaber i Danmark. Kazuyo håber, at de oplevelser hun får i Danmark kan bidrage til sit fremtidige arbejde i Japan.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Kazuyo om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Kazuyo vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at hun hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Kazuyos arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Sprogkursus er også inkluderet i hendes udvekslingsprogram, men det er i familien og på projektet hun får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md., for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Kazuyo, hører vi gerne fra jer snarest.
I kan læse mere om rollen i linket herunder.

Kunne I tænke jer at være projekt for Kazuyo, skal I endelig tage kontakt. Læs mere om dette i linket herunder.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører