Dansk ICYE søger projekt til 22-årige Kazuyo fra Japan. Hun skal være frivillig i Danmark i 6 måneder fra august 2019.

Kazuyo har en bachelor i “Law and politics” og er meget optaget af udviklingsarbejde og at skabe en god fremtid i samarbejde med andre.
Kazuyo er aktiv i den japanske ICYE-organisation, hvor hun bl.a. er kontaktperson og underviser i japansk. Hun hjælper også til i de japanske velkomst- og opfølgningslejre.

Kazuyo er glad for at tage billeder og se film.
Hun glæder sig til at kunne bidrage på det projekt hun kommer på og til at udvikle nye venskaber i Danmark. Kazuyo håber, at de oplevelser hun får i Danmark kan bidrage til sit fremtidige arbejde i Japan.

Kazuyo siger:

I want to know other countries’ culture, way of thinking, lifestyle, working, values and how to educate. I’ll have some point of views and thinking about my life. Also I’ll tell my experience to people around me and contribute to improve for Japan.

Kazuyo ankommer til Danmark i starten af august, hvor hun deltager på vores obligatoriske velskomstlejr. Her får Kazuyo nogle værktøjer til at være i en anden kultur – helt specifikt i Danmark – og samtidig møder hun både danske og udenlandske unge.
Søndag d. 11. august skal Kazuyo ud til værtsfamilien.

Kazuyo har allerede fået en værtsfamilie. De kommer til at lære Kazuyo om danskerne, kulturen og sproget, hvor hun bliver en del af hverdagen. Værtsfamilien bor i Ullerslev på Fyn.

Kazuyos arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Sprogkursus er også inkluderet i hendes udvekslingsprogram, men det er i familien og på projektet hun får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Værtsfamilien får kostpenge på 700kr/md., for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Kunne I tænke jer at være projekt for Kazuyo, skal I endelig tage kontakt. Læs mere om dette i linket herunder.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører