fbpx

Du kan ringe til os i følgende tidsrum: mandag-torsdag: 9:00-15:00, fredag: 9:00-13:00. Find kontaktoplysninger her.

Organisationsweekend 2022

Tilbage til kalenderen // Back to the calendar
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Organisationsweekend 2022

4. marts kl. 18:00 6. marts kl. 13:30

Hvad er opskriften på dét gode kulturelle møde, for os, i Dansk ICYE?

I Dansk ICYE har vi 50 års erfaring med kulturelle møder. Vi har stor ekspertise i at modtage, sende og arrangere store og små aktiviteter på tværs af kulturer og kulturelle barriere i både udvalg, lokalforeninger, individuelle relationer og på sekretariatet. Kulturmødet er kernen i vores indsats, som både bære vores fælles værdier og vores fælles mål om at bidrage til at skabe fred i verden.

Men hvad er ingredienserne i det gode kulturmøde og hvordan kan vi sandsynliggøre det gode kulturmøde og gøre det nemt og tilgængeligt i vores forskelliges indsatser? Hvordan formidler vi kulturmødet som vores grundfortælling, så vi kan få flere med og brugerfortællingen som fælles guideline internt i vores indsatser?

Kom og vær med – i fællesskab skal vi bruge jeres ekspertviden og erfaring for at blive så relevante og konkrete som muligt. Målet er at skabe ny viden og materiale til hele Dansk ICYE.

I den officielle invitation kan du læse mere om de praktiske rammer, yderligere tanker omkring weekenden og se hvad der er på programmet.

I invitationen finder du også tilmeldingslinket.

Go to Top