fbpx
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Online hjemkomstseminar

14. februar 2021 @ 13:00 18:00

Den fysiske ICYE vinterlejr sidst i januar blev aflyst på grund af de nye Corona restriktioner.

Vores rejsehold – de unge frivillige der står for jeres hjemkomstseminar – har derfor besluttet at de vil tilbyde et online hjemkomstseminar lørdag den 14. februar fra 13:00 til 18:00. Link sendes efter tilmelding.

Formålet med hjemkomstseminaret er at du får mulighed for at undersøge hvad du har lært under dit ophold, samt hvordan det har udviklet dig personligt.

Samtidig får du mulighed for at blive en del af et engageret fællesskab med andre hjemvendte frivillige i samme situation som dig.

Ved at dele ud af dine erfaringer får du bearbejdet dine oplevelser på den allerbedste måde og sat et nyt perspektiv på det hele.

Overvejer du at blive aktiv frivillig i Dansk ICYE? På seminaret har du mulighed for at høre mere om udvalg og grupper i Dansk ICYE, samt få svar på de spørgsmål du måtte have.

Normalt ville du blive inviteret på et fysisk hjemkomstseminar, hvor du også ville få mulighed for at fortælle din historie og dele ud af erfaringer i forhold til den gruppe af unge kandidater der skal til at rejse med os.

Vi håber på at det igen bliver muligt at gennemføre en fysisk lejr igen til maj, eller senest starten af august, hvor vi afholder vores sommerlejr.

Hvis du foretrækker at vente med dit hjemkomstseminar indtil vi kan mødes fysisk igen, er du meget velkommen til at vente indtil da. Du vil automatisk modtage en invitation.


Tilmeldingsfrist: Søndag den 8. februar!


Indhold

Udover indslag, som både vil være underholdende og reflekterende, vil programmet bestå af faglige indspark, der vil lægge op til nye refleksioner over dine oplevelser:

  • Formidling af oplevelsen til andre interesserede.
  • Overvejelser omkring at have gjort en forskel som volontør.
  • Udviklingsmuligheder gennem frivilligt arbejde i Dansk ICYE. Se mere om frivilliggrupperne her: www.icye.dk/bliv-aktiv/

Endeligt program og deltagerlink

Ca. 5 dage før hjemkomsts seminarets begyndelse sender vi dig kort information om programmet samt deltagerlink. Har du nogen spørgsmål til seminaret er du velkommen til at kontakte Rejseholdet: [email protected], eller kontakt Dansk ICYE på [email protected].

Vi glæder os til et godt program sammen med dig!

Rejseholdet

Online

Dansk ICYE - Klosterport 4X, 3. sal - 8000 Aarhus C - CVR-nr: 75867328 - Tlf: +45 8618 0715 - Mail: [email protected] - www.icye.dk - Cookiepolitik - Webdesign