fbpx

I øjeblikket arbejder vi mere hjemmefra end normalt. Du vil dog kunne finde én medarbejder på sekretariatet de fleste dage og du vil altid kunne ringe til os i telefontiden.
Du kan ringe direkte til en bestemt person fra sekretariatet, hvis du ved hvem du skal have fat på. Find kontaktoplysninger her.

København: Informationsmøde

Tilbage til kalenderen // Back to the calendar
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Denne begivenhed er allerede afholdt.

København: Informationsmøde

25. november 2020 @ 19:00 20:30

Dansk ICYE Lokalforening Hovedstaden inviterer til informationsmøde.

Her kan du høre mere om at rejse med Dansk ICYE i både kortere og længere perioder samt blive informeret om vores tre forskellige programmer: ICYE, STePs og ESC (EU finansierede program). Det EU finansierede program er gratis for dig mellem 18-30 år.

Derudover kan der være mulighed for at høre rejseberetninger fra frivillige, som har rejst på et af de tre programmer.

Vi er opmærksomme på at respektere de regler, der i øjeblikket er ift. COVID-19. Vi er opmærksomme på mulighederne for afstand og afspritning, så informationsmødet kan blive afholdt uden øget risiko for deltagerne.

TILMELDING PÅKRÆVET
Deltagerantallet er begrænset for at efterlevende gældende myndighedsanbefalinger vedrørende COVID-19. Ved flere tilmeldte kan et ekstra informationsmøde oprettes.

Grundet COVID-19 vil det ikke være alle muligheder for frivilligt arbejde i udlandet, der vil være muligt lige nu. Vi samarbejder tæt med de lokale ICYE-organisationer verden over for at sørge for, at man kun kommer et sted hen, hvor vi er sikre på at rammerne er på plads for et fornuftigt ophold.
Informationsmødet vil give god inspiration til et volontørophold og sætter dig ind i de generelle muligheder for et ophold i udlandet, men det er på informationsmødet ikke muligt at sige, om et specifikt rejsemål kan være en mulighed og hvornår.
Ved specifikke forespørgsler henviser vi til sekretariatet på [email protected] eller tlf. 8618 0715.

Mødet foregår:
Vesterbro Bibliotek og Kulturhus – Lokale 2.2
Lyrskovgade 4, 2. sal
1758 København V

Go to Top