fbpx
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

København: Informationsmøde

30. september 2020 @ 19:30 21:00

Dansk ICYE Lokalforening Hovedstaden inviterer til informationsmøde.

Her kan du høre mere om at rejse med Dansk ICYE i både kortere og længere perioder samt blive informeret om vores tre forskellige programmer: ICYE, STePs og ESC – det EU finansierede program. Det EU finansierede program er gratis for dig mellem 18-30 år.

Derudover kan der være mulighed for at høre rejseberetninger fra frivillige, som har rejst på et af de tre programmer.

Vi er opmærksomme på at respektere de regler, der i øjeblikket er ift. COVID-19. Vi er opmærksomme på mulighederne for afstand og afspritning, så informationsmødet kan blive afholdt uden øget risiko for deltagerne.

TILMELDING PÅKRÆVET
Deltagerantallet er begrænset til otte deltagere for at efterlevende gældende myndighedsanbefalinger vedrørende COVID-19. Ved flere tilmeldte kan et ekstra informationsmøde oprettes.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfXMJcJORgX-qXwJ3LuHyP2dsHyTu_yrBr8m9Biq9E94U-svQ/viewform?usp=sf_link

Grundet COVID-19 vil det ikke være alle muligheder for frivilligt arbejde i udlandet, der vil være muligt lige nu. Vi samarbejder tæt med de lokale ICYE-organisationer verden over for at sørge for, at man kun kommer et sted hen, hvor vi er sikre på at rammerne er på plads for et fornuftigt ophold.
Informationsmødet vil give god inspiration til et volontørophold og sætter dig ind i de generelle muligheder for et ophold i udlandet.
Ved specifikke forespørgsler henviser vi til sekretariatet på [email protected] eller tlf. 8618 0715.

Mødet foregår i Kvarterhuset Jemtelandsgade, lokale “Centrum” på 1. sal.

Dansk ICYE, Lokalforening Hovedstaden

Kvarterhuset

Jemtelandsgade 3
2300 København S,
+ Google Maps
Dansk ICYE - Klosterport 4X, 3. sal - 8000 Aarhus C - CVR-nr: 75867328 - Tlf: +45 8618 0715 - Mail: [email protected] - www.icye.dk - Cookiepolitik - Webdesign