fbpx

Informationsmøde i Aarhus

Tilbage til kalenderen // Back to the calendar
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Denne begivenhed er allerede afholdt.

Informationsmøde i Aarhus

25. november 2020 kl. 17:00 19:00

TILMELDING PÅKRÆVET
Deltagerantallet er begrænset for at følge gældende myndighedsanbefalinger vedrørende COVID-19. Ved flere tilmeldte kan et ekstra informationsmøde oprettes.

Dansk ICYE Lokalforening Midtjylland inviterer til informationsmøde i Aarhus.

Her kan du høre mere om at rejse med Dansk ICYE i både kortere og længere perioder. Du vil blive informeret om vores tre forskellige programmer: ICYE programmet, STePs programmet og et EU finansieret program. Det EU finansierede program er gratis for dig mellem 18-30 år.

Derudover kan du høre to rejseberetninger fra to frivillige, som har arbejdet frivilligt i udlandet igennem Dansk ICYE.

Vi er opmærksomme på at respektere de regler, der i øjeblikket er ift. COVID-19. Vi er opmærksomme på mulighederne for afstand og afspritning, så informationsmødet kan blive afholdt uden øget risiko for deltagerne.

Grundet COVID-19 vil det ikke være alle muligheder for frivilligt arbejde i udlandet, der vil være muligt lige nu. Vi samarbejder tæt med de lokale ICYE-organisationer verden over for at sørge for, at man kun kommer et sted hen, hvor vi er sikre på at rammerne er på plads for et fornuftigt ophold.

Informationsmødet vil give god inspiration til et volontørophold og sætter dig ind i de generelle muligheder for et ophold i udlandet, men det er på informationsmødet ikke muligt at sige, om et specifikt rejsemål kan være en mulighed og hvornår.

Ved specifikke forespørgsler henviser vi til sekretariatet på [email protected] eller tlf. 8618 0715.

Mødet foregår i Dansk ICYEs lokaler på Klosterport 4X, 3. sal, 8000 Aarhus C.

Detaljer

Dato:
25. november 2020
Tidspunkt:
17:00 – 19:00
Hjemmeside:
www.facebook.com/events/2733501136706766/

Arrangør

Go to Top