fbpx
Indlæser Begivenheder

Sæt kryds i kalenderen!

Generalforsamlingen 2021 finder sted lørdag d. 12. juni 2021 kl. 10 i Blå Sal, KlostergadeCentret, Klostergade 37, 8000 Århus C.

Den oprindelige dato var i marts, men bestyrelsen har nu valgt at udskyde generalforsamlingen til et tidspunkt, hvor der er mere realistisk at en nogenlunde normal generalforsamling kan afholdes uden frygt for aflysninger. Vi håber derfor at kunne se så mange af jer som muligt d. 12. juni!

Generalforsamlingen vil være en oplagt mulighed for at styrke sociale bånd og hygge med de frivillige i organisationen, og en god lejlighed for nye medlemmer at blive introduceret til det frivillige arbejde i Dansk ICYE.

Efter generalforsamlingen er der middag og medlemshygge i U-husets lokaler på Klosterport 4X, 3. sal. 

Af hensyn til planlægning og udsendelse af generalforsamlingsmaterialet beder vi dig tilmelde dig senest mandag d. 7. juni. 

Tilmeld dig her

Eller tilmeld dig ved at kontakte sekretariatet via mail [email protected] eller telefon 8618 0715.  

Dansk ICYE opfordrer til at man om nødvendigt laver overnatningsaftaler med frivillige eller familie bosat i Aarhus. 

Hvis det ikke er muligt, støtter Dansk ICYE med 180 kr. pr. overnatning, hvilket er prisen for en Pod Dorm seng Book1 

Dagsorden ifølge vedtægterne.

Gældende vedtægter

Endelig dagsorden udsendes senest 10 dage før generalforsamlingen. 
Forslag til dagsorden skal være bestyrelsen i hænde senest lørdag den 29. maj 2021. 
Forslag sendes til [email protected] med [email protected] på CC.

Valg til bestyrelsen 
Bestyrelsen i Dansk ICYE er landsorganisationens eneste demokratiske valgte udvalg, og generalforsamlingen er stedet, hvor du kan stille op, hvis du har lyst til at påvirke udviklingen i foreningen på de store linjer.  F.eks. arbejder vi bl.a. med kvaliteten af vores programmer i det internationale regi samt generel sparring med udvalgene.  

Har du besluttet dig for at stille op til bestyrelsen, vil vi meget gerne modtage en skriftlig motivation fra dig. Motivationen vil blive udsendt sammen med den endelige dagsorden. Du finder eksempel på skriftlig motivation i “Værktøjskasse for aktive” på vores hjemmeside, hvor også dokumenter til brug på generalforsamlingen løbende vil blive lagt op.

Værktøjskasse for aktive

Vi håber at se dig til en spændende dag! 

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Go to Top