fbpx
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Generalforsamling 2021

12. juni 2021 @ 11:00 17:00

Sæt kryds i kalenderen!

Generalforsamlingen 2021 finder sted lørdag d. 12. juni 2021 i U-Huset, Aarhus.

Den oprindelige dato var i marts, men bestyrelsen har nu valgt at udskyde generalforsamlingen til et tidspunkt, hvor der er mere realistisk at en nogenlunde normal generalforsamling kan afholdes uden frygt for aflysninger. Vi håber derfor at kunne se så mange af jer som muligt til juni!

Generalforsamlingen vil være en oplagt mulighed for at styrke sociale bånd og hygge med de frivillige i organisationen, og en god lejlighed for nye medlemmer at blive introduceret til det frivillige arbejde i Dansk ICYE.

Hvis muligt vil alle deltagere inviteres til aftensmad efter afslutningen af generalforsamlingen.

Valg til bestyrelsen: Bestyrelsen i Dansk ICYE er landsorganisationens eneste demokratiske valgte udvalg, og generalforsamlingen er stedet, hvor du kan stille op, hvis du har lyst til at påvirke udviklingen i foreningen på de store linjer. F.eks. arbejder vi bl.a. med kvaliteten af vores programmer i det internationale regi samt generel sparring med udvalgene.
Har du besluttet dig for at stille op til bestyrelsen, vil vi meget gerne modtage en skriftlig motivering fra dig. Motivationen vil blive udsendt sammen med den endelige dagsorden. Du finder eksempel på skriftlig motivering på vores hjemmeside, hvor også dokumenter til brug på generalforsamlingen løbende vil blive lagt op: https://www.icye.dk/vaerktojskasse-aktive/

Speciel information i forhold til afholdelse af generalforsamling med hensyntagen til COVID-19 vil blive offentliggjort i god til inden generalforsamlingen afholdes.

Vi håber at se dig til en spændende dag og fornøjelig weekend!

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Dansk ICYE

U-huset, Klosterport 4, 3. sal, 8000 Aarhus, Denmark

Klosterport 4
aarhus, 8000
+ Google Maps
Dansk ICYE - Klosterport 4X, 3. sal - 8000 Aarhus C - CVR-nr: 75867328 - Tlf: +45 8618 0715 - Mail: [email protected] - www.icye.dk - Cookiepolitik - Webdesign