Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag med globetrotter og tryllekunster Jesper Grønkjær

15. januar @ 18:15 - 22:00

“Den Magiske Rejsende” – et fordrag med Jesper Grønkjær

Jesper er ikke blot en af Danmarks mest benyttede tryllekunstnere. Han er også professionel eventyrer, der bl.a. er optaget i “De Berejstes Klub” og i “Eventyrernes Klub”, blandt nogle af landets mest legendariske globetrotter.

Jesper drager på ekspeditioner til klodens fjerneste afkroge. Han rejser ugevis igennem junglen for at komme ud til stammefolk der stadig lever som kannibaler, eller han sejler på tømmerflåde ned af Amazonfloden, for at optræde på ufremkommelige steder, hvor det er blevet til shows for folk, der aldrig tidligere har set hvide mennesker.

Der udover har Jesper Grønkjær rejst ud til eksotiske befolkningsgrupper, som lever uendelig fjernt fra det liv, vi kender her i Danmark. Bl.a. massai-krigere, beduiner, sheiker, narkomaner, munke, prostituerede, indianere, girafkvinder og mange flere.. Dette bruger han i foredrag og på dansk tv.

http://tryllestav.dk/

Dørene åbner 18:15 og foredraget begynder 18.45.

Arrangementet er gratis såvel som åbent for alle og finder sted i vores lokaler på klosterport 4, 3. sal. Efterfølgende vil der være rig mulighed for at blive hængene i huset og diskutere foredraget. Foreningen giver den første øl eller sodavand.

Arrangementet er det sidste af en række oplæg om kulturmøde, kulturforståelse og turisme.

Hvis du vil engagere dig i foreningen – enten ved at arrangere foredrag og debatter, arrangere events eller lave spændende internationalt arbejde i et internationalt netværk, kan du melde dig ind i foreningen til kun 75 kr her:

https://www.icye.dk/bliv-medlem/

Hvis du er interesseret i at høre mere så bliv endelig hængene efter foredraget 🙂

Vi glæder os til at se jer.

Detaljer

Dato:
15. januar
Tidspunkt:
18:15 - 22:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1999990963571297

Arrangør

Dansk ICYE Lokalforeningen Midtjylland
Dansk ICYE - Klosterport 4X, 3. sal - 8000 Aarhus C - CVR-nr: 75867328 - Tlf: +45 8618 0715 - Mail: [email protected] - www.icye.dk - Cookiepolitik - Webdesign