fbpx
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Denne begivenhed er allerede afholdt.

Aarhus // Inspirationskulturaften

Hvad er kultur? Kultur er mange ting. Kultur kan godt være meget abstrakt, det kan være meget traditionelt. Kultur kan være og er mange ting, og derfor kan det være rart at møde andre og reflektere over, hvad det er og hvad det kan betyde for en selv. Kom med til en aften, hvor vi vil sætte fokus på, hvad kultur er og diskutere hvorfor det er vigtigt at lærer om andre kulturer. Formålet med arrangementet er at få en forståelse for hvad kultur kan være, og inspirere andre til hvor fedt kulturforskelle kan være.

Over lidt varmt at drikke og noget sødt at spise, vil vi mødes og tage en snak om kultur samt møde nogle der har oplevet kulturforskelle på egen krop.
Alle er velkommen! Om du er medlem af Dansk ICYE eller helt ny. Så kom endelig og være med til en hyggelig aften, hvor vi sætter fokus på kultur.

Hvis du er helt ny, og ikke kender Dansk ICYE, så kan du komme og blive inspireret til, hvor fedt kultur kan være og få en introduktion til, hvad Dansk ICYE er.

Dansk ICYE er en foreningen man kan rejse til udlandet med, og få fede kulturoplevelser, men samtidigt er der også et fantastisk fællesskab her i DK, man kan blive en del af. Så kom og vær med og mød nye mennesker.

TILMELDING! Pga. af hensyn til corona og mængden af kage, ser vi meget gerne at du tilmelder dig via dette link!

Men tryk gerne deltager på begivenheden her også! Tilmelding skal helst ske senest den 12. september 2021. Refusion af transport:
Refusion af transport er muligt for ICYE’s medlemmer fra midtjylland, der bor mere end 20 km væk fra begivenheden (Århus).

Kontakt lokalforeningen for mere info!

Go to Top