Jorge fra Spanien – værtsfamilie søges nær Silkeborg

Navn: Jorge

Alder: 22 år

Land: Spanien

Skal bo i eller nær: Silkeborg

Ankomst: 15. september 2021

Opholdets varighed: 9 måneder

NAVN

Jorge

ALDER

22 år

LAND

Spanien

SKAL BO I ELLER NÆR

Silkeborg

ANKOMST

15. september 2021

OPHOLDETS VARIGHED

9 måneder

Dansk ICYE søger værtsfamilie til 22-årige Jorge fra Spanien. Han skal være frivillig hos Kornmod Realskole fra 15. september og skoleåret ud og har i den tid brug for en værtsfamilie.

Jorge elsker at både læse og skrive og har endda udgivet to bøger. Engelsk og Britisk kultur er også noget, der interesserer ham meget, så det er især fiktion herfra, som han dykker ned i, når han selv læser.

Jorge kan også lidt at være udenfor, hvor han elsker at gå lange ture. Han siger selv, at han ikke er super sporty.

Jorge udtaler:

I’m a social, out-going person with great communication skills, sympathetic, and able to lead and inspire others.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Jorge om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Jorge vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at han hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Jorges arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men han får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold.
Han vil arbejde mellem 30 og 37 timer om ugen på projektet, så i løbet af dagen vil han have planer, ligesom I måske også har.
Sprogkursus er også inkluderet i udvekslingsprogrammet, men det er i familien og på projektet han får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md. for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Jorge, hører vi gerne fra jer snarest. I kan finde en kontaktformular herunder eller sende os en mail på [email protected].
I kan læse mere om rollen som værtsfamilie i linket herunder.

Hvad er en værtsfamilie?

Læs om rollen som værtsfamilie

Læs om andre kommende volontører:

Vil I være værtsfamilie?

Kontakt os her: