Dansk ICYE søger værtsfamilie og projekt til 18-årige Joaquín fra Ecuador. Han skal være frivillig i Danmark i 6 måneder fra august 2019.

Joaquín elsker musik og spiller både guitar og ukulele. Han kan godt lide selv at lave sange. Joaquín tegner også og drømmer om at blive arkitekt.
Joaquín kan også lide at være aktiv og nyder sine løbeture.

Joaquín EcuadorJoaquín beskriver sig selv som åbensindet, tålmodig og kreativ.

Joaquín ankommer til Danmark i starten af august, hvor han deltager på vores obligatoriske velskomstlejr. Her får Joaquín nogle værktøjer til at være i en anden kultur – helt specifikt i Danmark – og samtidig møder han både danske og udenlandske unge.
Søndag d. 11. august skal Joaquín ud til værtsfamilien.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Joaquín om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Joaquín vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at han hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Joaquíns arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men han får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Sprogkursus er også inkluderet i hans udvekslingsprogram, men det er i familien og på projektet han får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md., for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Joaquín, hører vi gerne fra jer snarest.
I kan læse mere om rollen i linket herunder.

Kunne I tænke jer at være projekt for Joaquín, skal I endelig tage kontakt. Læs mere om dette i linket herunder.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører