Dansk ICYE søger værtsfamilie til 18-årige Isabelle fra Tyskland. Hun skal være frivillig hos Kalø Skovbørnehus i Rønde i 10 måneder fra 1. september 2020 til 30. juni 2021

Isabelle 4Isabelle er glad for kunst og kultur og hun kan godt lide at gå i teateret eller på museum med sine venner. Isabelle kan også godt selv lide at tegne.
Sin fritid får hun også til at gå med at læse, lave mad, køre på cykel og vandre.

Isabelle beskriver sig selv som udadvent og opensindet. Hun siger også at hun er en kreativ person, og så har hun en tendens til at blive stædig, hvis der er et emne hun virkelig går op i.

Isabelle 2Isabelle siger om sig selv:

I would like to volunteer because I feel the need to collect new experiences and see the world from a new perspective.

I wish to volunteer at the Rønde Forest Kindergarten because I really like children and am experienced in working with kids and enjoy it a lot.

I wish to learn more about different perspectives on life and also how it is to be on your own. Also by volunteering during my gap year I hope to find out what I want to do in my future.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Isabelle om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Isabelle vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at hun hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Isabelle 3Isabelles arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Sprogkursus er også inkluderet i hendes udvekslingsprogram, men det er i familien og på projektet hun får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md. for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.
Har I kun mulighed for at være værtsfamilie i f.eks. halvdelen af Isabelles ophold, skal I også være velkomne til at tage kontakt.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Isabelle, hører vi gerne fra jer snarest.
I kan læse mere om rollen i linket herunder.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører