Dansk ICYE søger en værtsfamilie til 18-årige Isabella fra USA. Isabella skal være volontør på Stouby Skole nær Hedensted fra august 2018 til januar 2019. Vi leder derfor efter en værtsfamilie i nærheden af Stouby.

Isabella kan lide at strikke, bage og lave mad i sin fritid, men nyder også at læse, høre musik og løbe ture.
Hun beskriver sig selv om dedikeret, disciplineret og venlig. Hun siger, at hun er perfektionist, hvilket nogle gange kan være en svaghed, da hun kan lægge meget energi i små opgaver.

Isabella har erfaring som babysitter og har arbejdet i en dagpleje. Isabella har været privat tutor i matematik, biologi og spansk, som hun er flydende i. Hun har også lidt erfaring med svensk.
Hun har før besøgt familiemedlemmer i både Tyskland og Sverige.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Isabella om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Isabella vil indgå på lige fod med resten af familien og hjælpe til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Isabellas arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md, som tilskud til nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Isabella, hører vi gerne fra jer snarest.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Se alle kommende volontører