Om Indonesien
Projekter
Det lange program
Det korte program

I det smukke Indonesien har du god mulighed for at få dig et frivilligt arbejde, hvor du gør en forskel for nogle mennesker. Her er der nemlig flere projekter med socialt arbejde, både med uddannelse, handicappede og meget mere.

Hvis du går og drømmer om at komme til Indonesien er der to programmer, der kan sende dig af sted på din rejse. Det ene er ICYE-programmet. Dette er et langvarigt program. Det andet er STePs-programmet, og dette er et kortvarigt program.

‘Mau kemana?’

‘Mau kemana?’ – Det betyder ‘Hvor vil du hen?’ og er det, indoneserne råber til fremmede for at hjælpe eller starte en samtale. Indoneserne er kendt for at være meget venlige mod fremmede mennesker, men de forventer, at de fremmede mennesker viser den respekt igen; Indoneserne har mange ritualer. Man tager og giver alt med højre hånd for at respektere deres helligdom, man skal altid dække skuldre og knæ til og tøjet må ikke være alt for stramt. Man tager skoene af, før man træder ind i et tempel eller moské, og man rør ikke en indoneser på hovedet, da håret er helligt.

Indonesien består af omkring 14.000 øer, og udgør grænsen mellem Australien og Asien. Med en befolkning på 259 millioner mennesker, er landet er det 4. største folkerige land, næst efter USA, Indien og Kina. 87% af befolkningen er muslimer, hvilket gør Indonesien til et af verdens største muslimske lande målt på befolkning.

En af de mest kendte Indonesiske øer er øen Bali, som hver år besøges af tusinder af turister. Interessen for Bali bygger meget på øens geografi, fordi turister både kan opleve bounty strande, frugtbare risterasser og massive vulkaner. Hvis du er til sådan en slags varieret geografi, vil Indonesien måske være noget for dig! Hvis du vil læse mere om Indonesien, kan du finde flere informationer på Globalis.

Projekter i Indonesien

Hver ICYE-organisation udarbejder deres egen National Profile og Work Profile, så du kan høre mere om landet og de opgaver du kan udføre fra modtagerorganisationen selv.

I landets National Profile kan du læse om landet og kulturen og i deres Work Profile kan du finde de projekter du kan søge.

National Profile
Work Profile

ICYE’s internationale side har også en database, der kan vise dig aktuelle projekter i de forskellige lande. Herinde bliver projekterne hurtigst opdateret, og du kan både se projekter til det lange program og til det korte program. Klik på linkene nedenfor for at orientere dig i de opslåede projekter i Indonesien.

ICYE-programmet

Det lange program

Med ICYE-programmet har du mulighed for at rejse enten 6 eller 12 måneder.

Her får du en dybere indsigt i kulturen ved at være afsted i længere tid samt et længere forløb på dit ønskede projekt, så du rigtig kan lære det at kende og føle dig hjemme. Du har også god mulighed for at få sproget godt ind under huden og du får de bedste forudsætninger for at engagere dig i din værtsfamilie og i lokalsamfundet.

Prisen dækker betaling for opholdet i modtagerlandet samt administrationsgebyrer og programudgifter til ICYE.

Dansk ICYE er en non-for-profit organisation. Det betyder at hensigten med vores arbejde ikke er økonomisk overskud, hvorfor prisen du betaler, udelukkende går til reelle administrations- og programudgifter.

Nogle lande er “kvotalande”. Det betyder, at der er indgået en aftale, for at muliggøre solidarisk udveksling. Du kan spare 2.000 kr. på prisen ved at vælge et kvotaland.

Aktuelle kvotalande

Når du rejser på ICYE-programmet, betaler du ikke for at udføre frivilligt arbejde. Du betaler for, at organisationen bag dit ophold kan arrangere din rejse og stå til rådighed – både før, under og efter opholdet.

Læs mere om ICYE-programmet
Priser 2022/2023
6 måneder
12 måneder
Indonesien
24.000 kr.
33.500 kr.

Inkluderet i prisen

 • Kost og logi
 • Lommepenge
 • Syge- ulykke- og ansvarsforsikring
 • Rejseomkostninger i modtagerlandet

 • Sprogkursus under opholdet

 • Hjælp til bestilling af forsikring, flybilletter og visum

 • Forberedelsesseminar inden afrejse

 • Minimum to seminarer under opholdet

 • Hjemkomstseminar efter endt ophold

 • National og international administration

STePs-programmet

Det korte program

Med STePs (Short Term Programmes) har du mulighed for at rejse mellem 4 og 16 uger. Programmet giver dig friheden til at bestemme, hvornår du vil af sted.

Programmet er perfekt til dig der ønsker et kortere ophold, gerne vil afsted med kort varsel eller har brug for fleksible start- og slutdatoer. Programmet er også at ideelt til at kombinere med en rygsæksrejse, hvor du tager et længere stop, der giver dig en dybere indsigt i kulturen.

Prisen for et STePs-ophold dækker betaling for opholdet i modtagerlandet samt administrationsgebyrer og programudgifter til ICYE.

Dansk ICYE er en non-for-profit organisation. Det betyder at hensigten med vores arbejde ikke er økonomisk overskud, hvorfor prisen du betaler, udelukkende går til reelle administrations- og programudgifter.

Hvis du vælger flere projekter – evt. i forskellige lande – giver vi dig en rabat på 2.000 kr. pr. projekt udover det første projekt.

Læs mere om STePs-programmet
Programår 2021/2022
Varighed Pris
4 uger kr. 6.610
5 uger kr. 7.230
6 uger kr. 7.850
7 uger kr. 8.470
8 uger kr. 9.090
9 uger kr. 9.720
10 uger kr. 10.340
11 uger kr. 10.960
12 uger kr. 11.580
13 uger kr. 12.200
14 uger kr. 12.820
15 uger kr. 13.440
16 uger kr. 14.070

Inkluderet i prisen

 • Vejledning om ansøgning og lande samt hjælp til at søge visum og finde projekter
 • Forberedelsesseminar inden afrejse

 • Rejseomkostninger i modtagerlandet

 • Kost og logi

 • Hjemkomstseminar efter endt ophold
 • National og international administration
 • Hjælp til bestilling af forsikring og flybilletter

Hvor kan jeg komme hen?