Vi er rigtig glade for, at du har lyst til at blive en del af Dansk ICYE.

I løbet af de kommende hverdage vil du modtage en email fra os, hvor vi bekræfter dit medlemskab og giver dit flere informationer om det at være medlem af Dansk ICYE.

Vil du på kulturel udveksling?

Du kan allerede nu begynde at danne dit et overblik over vores programmer og tænke over hvor du vil hen eller hvad du kunne tænke dig at arbejde med.

Rejs med os

Vil du være frivillig i organisationen?

Vi har flere forskellige nationale udvalg og seks lokalforeninger, som du har mulighed for at hjælpe til med.

Bliv aktiv

Er I værtsfamilie eller kollega til en volontør?

Vi sætter stor pris på jeres medlemskab og håber, at I vil indmelde resten af jeres familiemedlemmer.

Alle – også børn – skal indmeldes individuelt, så vi har navn for hvert enkelt medlem. Der skal udfyldes én formular per person og laves enkelte overførsler for hver persons kontingent. Hjemmeboende børn må gerne få deres medlemskab betalt af sine forældre. Er dine børn udeboende og over 18 år, er det vigtigt, at de selv betaler for deres medlemskab fra deres egen bankkonto.

Dit medlemskab er mere værd, end du tror!

For hver ung under 30 år, der er medlem af Dansk ICYE, modtager vi flere hundrede kroner i tipsstøtte fra Dansk Ungdoms Fællesråd. Det vil sige, at dit medlemskab er med til at sikre, at almindelige unge fra hele verden har mulighed for at udveksle med danske unge.
Udvekslingen kan være med til at skabe forståelse for menneskelige værdier på tværs af kulturer samt nedbryde kulturelle barrierer. Begge ting er små skridt mod at skabe fred i verden.

Hvorfor blive medlem?

Hvad enten du som ung er interesseret i at komme ud at rejse på et af vores programmer, som familie har lyst til at åbne dit hjem op for en volontør, eller som frivillig søger udfordringer og et fedt socialt netværk, er Dansk ICYE et godt sted at starte.

Du har måske allerede været rundt på hjemmesiden og læst om mulighederne inden for de forskellige kategorier, men selvom du ikke umiddelbart skulle have lyst til at deltage aktivt i nogle af Dansk ICYE’s aktiviteter, sætter vi alligevel pris på dit medlemskab.

Dels er vores passive medlemmer en vigtig kilde til at sprede kendskabet til Dansk ICYE og vores aktiviteter, og dels giver det dig mulighed for at holde dig orienteret om mulighederne i foreningen, eksempelvis gennem vores ugentlige nyhedsbrev, INTERNUS. Det kan jo ikke udelukkes, at du en dag falder over det helt rigtige konflikthåndteringskursus i Ghana eller har lyst til at deltage i den kommende julefrokost.

Som medlem af Dansk ICYE får du, udover muligheden for at komme afsted på et af vores tre rejseprogrammer, muligheden for at lave kompetencegivende arbejde som frivillig i organisationen. Samtidig har du mulighed for at opbygge et personligt og fagligt netværk med andre unge, der har de samme interesser som dig.

Ved indmeldelse bliver du automatisk medlem af en lokalforening, som i løbet af året arrangerer sociale arrangementer, hvor udvekslerne også deltager. Arrangementerne giver mulighed at få genopfrisket egne erfaringer og lytte til andres, hvad enten de selv tidligere har været ude at rejse, har været værtsfamilie eller har arbejdet som frivillig i Dansk ICYE.

Du får også mulighed for at deltage med én stemme på Dansk ICYE’s årlige Generalforsamling, hvor foreningens arbejdsprogram bliver planlagt.