Hilsen fra Stine

13. januar 2022

Kære frivillige

Da Kathrine går på barsel, overtager jeg rollen som frivillig- og organisationskonsulent indtil hun kommer tilbage igen og vil være jeres primære kontakt her på kontoret, så her får I lidt kort om mig 😊

Jeg hedder Stine, er 28 år og bor midlertidigt i Vejle efter at være vendt tilbage fra Sjælland. Jeg holder pt en pause efter at have færdiggjort min Bachelor i International Samfundsvidenskab og Kultur- og Sprogmødestudier på Roskilde Universitet.

Jeg er drevet af at være med til at gøre en forskel for andre og kastede mig derfor ud I en masse frivilligt arbejde under min studietid. Jeg har bl.a. lavet en del bestyrelsesarbejde, siddet i studienævnet på den Samfundsvidenskabelige Bachelor, været med til at facilitere gruppedannelser og siddet i forskellige udvalg på universitetet.

Derudover har jeg brugt meget tid på at internationalt arbejde, hvor jeg var med til at afslutte et partnerskab i Honduras og var drivkraft bag etableringen af et nyt partnerskab med en organisation i flygtningelejrene i Algeriet. Her har jeg hygget mig med alt fra frivilligledelse, motivation og fastholdelse, rekruttering, undervisning og facilitering af kulturmøder mm.

Under min studietid var jeg også ansat som gæsteunderviser på Grønlands Universitet, hvor jeg arbejde med at skabe et godt studiemiljø, sikre fastholdelse af de studerende og var støtte til studenterorganisationen og mentornetværket. Sidenhen har jeg taget en uddannelse i projektledelse, arbejdet med stress blandt børn og unge samt bæredygtighed hos en fødevarevirksomhed.

Jeg glæder mig til at møde jer og høre om alle de spændende ting I har gang i rundt omkring! 😊 – og I er altid mere end velkommen til at tage fat i mig til en snak, for sparring, råd og vejledning, ideer eller andet. 😊

1301, 2022

Hilsen fra Stine

Jeg hedder Stine, er 28 år og bor midlertidigt i Vejle efter at være vendt tilbage fra Sjælland. Jeg holder pt en pause efter at have færdiggjort min Bachelor i International Samfundsvidenskab og Kultur- og Sprogmødestudier på Roskilde Universitet.

701, 2022

From Now On – Træning i Grækenland

Fra 12. til 19. September 2021 deltog Elena i en Erasmus+ træning i Serres, Grækenland. Se de fine videoer, der viser stemningen ved at deltage på en træning.

601, 2022

Hilsen fra Bolette

Mit navn er Bolette, jeg er 25 år og er oprindeligt fra nordens Paris, Aalborg, men bor nu i Aarhus. Jeg er blevet ansat som halvdelen af Kathrines barselsvikariat, hvor jeg som studentermedarbejder skal varetage hendes arbejdsopgaver på ESC sende-programmet. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang og møde jer frivillige, som er kernen i Dansk ICYE, og høre jeres ekspertviden, oplevelser og erfaringer med at være frivillig i Dansk ICYE.