Dansk ICYE søger en værtsfamilie til 19-årige Hannah fra Tyskland. Hannah skal være frivillig hos Fjord & Bælt i Kerteminde fra 1. september 2019 og skal være der til slutningen af august 2020.

Hannah er aktiv, er glad for at træne og nyder at have en ugentlig sportsrutine. Ud over at tage i fitnesscenteret, så er Hannah også glad for at udnytte naturens muligheder ved at løbe ture.
Hannah er også kreativ. Hun er især glad for at tage billeder og redigere videoer.

HannahHannah beskriver sig selv som en åbensindet person. Hun er glad for at hjælpe andre og bidrage med sine egne ideer. Hun siger også, at hun nogle gange kan være lidt perfektionistisk.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Hannah om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Hannah vil indgå på lige fod med resten af familien og hjælpe til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Hannahs arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Som værtsfamilie får I kostpenge på 700 kr. om måneden, for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.
Har I kun mulighed for at være værtsfamilie i f.eks. halvdelen af Hannahs ophold, skal I også være velkomne til at tage kontakt.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Hannah, hører vi gerne fra jer snarest.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører