Dansk ICYE søger værtsfamilie til 18-årige Hanna fra Tyskland. Hun skal bruge en værtsfamilie fra 18. december eller fra først i januar.

Hanna er allerede startet i sit frivillige arbejde hos Kontakt Mellem Mennesker i Svendborg. Her skal hun være i 10 måneder fra 1. september 2019 til 30. juni 2020. Indtil december bor hun på en højskole, men har brug for en værtsfamilie i anden halvdel af sit ophold.

Hanna beskriver sig selv som åbensindet og nysgerrig. Hun har tidligere været frivillig i en skole, hvor hun læste historier op for børnene. Hun har også været tutor i sommerskole.

HannaHanna siger om sig selv:

I have played the flute since 2012, love reading and also enjoy doing sports, especially outside, and regularly play badminton, go biking or hiking with friends or family. I have also done horseback riding for several years. In addition, I like travelling and getting to know foreign countries and cultures. Meeting my friends (local as well as those in foreign countries) is important to me.

I would describe myself as communicative, open-minded, curious and keen on making new experiences and expanding my knowledge. I also have wide interests and am interested in political and cultural topics.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Hanna om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Hanna vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at hun hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Hannas arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Sprogkursus er også inkluderet i hendes udvekslingsprogram, men det er i familien og på projektet hun får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md. for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.
Har I kun mulighed for at være værtsfamilie i f.eks. halvdelen af Hannas ophold, skal I også være velkomne til at tage kontakt.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Hanna, hører vi gerne fra jer snarest.
I kan læse mere om rollen i linket herunder.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører