Dansk ICYE søger værtsfamilie til 23-årige Gonzalo fra Spanien. Han er frivillig hos Marine Biological Center i Kerteminde frem til 14. august 2021

Gonzalo mountains

Gonzalo har siden sin ankomst i sommer boet ved en værtsfamilie i området, men de har desværre ikke længere plads til at huse ham.
Han vil kunne flytte så snart I har muligheden for at åbne jeres hjem for ham, men det skal helst være senest 1. marts.

Gonzalo beskriver sig selv som en meget aktiv person. Han går til CrossFit, spiller fodbold, svømmer, spiller tennis og deltager i forhindringsløb. Han har også tidligere spillet golf og volleyball.

Gonzalo kan nu også sidde lidt stille. Han kalder sig selv en film-enthusiast og kan også lide at læse.

Gonzalo mountains

Gonzalo har mange internationale oplevelser bag sig. Han har deltaget i et udvekslingprogram i München, da han var 14. Gået 6 år i skole i USA, gået 2 år i skole i Miami og taget sin Beachelor’s i Boston.

Gonzalo udtaler:

I am a recent graduate in Marine Biology from Suffolk University in Boston willing to learn ans grow as a person and scientist, and eager to learn. Definitively, I believe this opportunity is a perfect match for me and a great way to start my career as a biologist. I am looking forward to have the chance to be a volunteer in Kerteminde.

I have also lived with hosts families before and had great experiences, so I could not be happier to live with a Danish host family.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Gonzalo om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Gonzalo vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at han hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Gonzalo mountains

Gonzalos arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men han får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Sprogkursus er også inkluderet i hans udvekslingsprogram, men det er i familien og på projektet han får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md. for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.
Har I kun mulighed for at være værtsfamilie i f.eks. halvdelen af Gonzalos ophold, skal I også være velkommen til at tage kontakt.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Gonzalo, hører vi gerne fra jer snarest.
I kan læse mere om rollen i linket herunder.