From Now On – Træning i Grækenland

7. januar 2022

Elena i Grækenland

Det overordnede mål for træningen From Now On var at skabe personlig bevidsthed om personlige styrker og autenticitet blandt personer, der arbejder med unge mennesker. Træningen vil hjælpe med personlig udvikling og individuel refleksion gennem aktiv deltagelse sammen med andre med samme mål.

Mål:

  • At støtte ungdomsarbejdere til at være mere bevidste om dem selv og derved træffe bevidste valg, der stemmer over ens med deres identitet og deres mål i livet (indre lederskab).
  • At forme en læringsprocess, som ungdomsarbejdere kan tilpasse deres egen fremtidige historie ifm. uventede ændringer i livet.
  • At se hvordan du kan bruge en følelse af utilstrækkelighed og andre ubekvemme følelser til noget konstruktivt (ukuelighed)
  • At give ungdomsarbejdere værktøjere til at støtte op om dybere forbindelser til unge personer, der går igennem de samme modstande, som beskrevet i tidligere punkter
  • At give en klar forståelse af, hvordan værktøjerne kan bruges efter træningen
  • At deltagerne reflekterer over deres egne læringsprocesser

Hør tre deltageres oplevelser med træningen:

1301, 2022

Hilsen fra Stine

Jeg hedder Stine, er 28 år og bor midlertidigt i Vejle efter at være vendt tilbage fra Sjælland. Jeg holder pt en pause efter at have færdiggjort min Bachelor i International Samfundsvidenskab og Kultur- og Sprogmødestudier på Roskilde Universitet.

701, 2022

From Now On – Træning i Grækenland

Fra 12. til 19. September 2021 deltog Elena i en Erasmus+ træning i Serres, Grækenland. Se de fine videoer, der viser stemningen ved at deltage på en træning.

601, 2022

Hilsen fra Bolette

Mit navn er Bolette, jeg er 25 år og er oprindeligt fra nordens Paris, Aalborg, men bor nu i Aarhus. Jeg er blevet ansat som halvdelen af Kathrines barselsvikariat, hvor jeg som studentermedarbejder skal varetage hendes arbejdsopgaver på ESC sende-programmet. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang og møde jer frivillige, som er kernen i Dansk ICYE, og høre jeres ekspertviden, oplevelser og erfaringer med at være frivillig i Dansk ICYE.