Frivilligt arbejde med mennesker

Kunne du tænke dig at arbejde frivilligt med børn, unge, handicappede, fattige, hjemløse eller udføre andet socialt arbejde i udlandet?
Måske som en del af dit sabbatår, som en del af din praktik eller måske har du bare brug for at opleve noget anderledes og spændende?

Med Dansk ICYE har du muligheden for at være afsted i 4 til 12 uger på STePs-programmet eller 6 eller 12 måneder på ICYE-programmet.

Du kan blandt andet arbejde frivilligt som pædagogmedhjælper i et klasseværelse, som hjælper i et fritidscenter for unge, i et hjem for voldsramte kvinder, som hjælper for handikappede eller arbejde med at fremme menneskerettigheder. Der er helt sikkert er projekt med socialt arbejde, som er lige noget for dig.

Find et perfekt socialt arbejde for dig

På den internationale database kan du se hvilke projekter, der er tilgængelige i en lang række lande, heriblandt Indien, Vietnam, Ecuador, Brasilien, USA, Mozambique og mange, mange flere.

ICYE.org

På den internationale hjemmeside findes der en lang række søgetermer indenfor socialt arbejde, heriblandt “Children”, “Youth”, “Education”, “Disabled”, “Disadvantaged”, “Community”, “Women” og “Homeless” m.m. Her kan du både søge efter specifikke kategorier eller specifikke lande.
“Long term” er ICYE-programmet på 6 eller 12 måneder og “Short term” er STePs-programmet på 4 til 12 uger.

Når du har fundet lige netop det projekt du kunne tænke dig at arbejde med, skal du sende din ansøgning til Dansk ICYE.

Ansøgningsskemaer

Du kan også læse mere om de forskellige lande, ved at klikke dig ind på vores landesider. Links til disse finder du lige herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at få dit livs oplevelse!

Hvor kan jeg komme hen?