Skildpadder, kattekillinger eller noget helt tredje?

Dyr - HesteKunne du tænke dig at arbejde frivilligt med dyr i udlandet?
Måske som en del af dit sabbatår eller måske har du bare brug for at opleve noget anderledes og spændende?

Med Dansk ICYE har du muligheden for at være afsted i 4 til 16 uger på STePs-programmet eller 6 eller 12 måneder på ICYE-programmet.

Du kan arbejde frivilligt med at redde skildpaddeæg, hjælpe forladte og hjemløse hunde og katte i et internat, passe får, geder, grise, heste, køer, høns, ænder og kaniner i et frittidscenter og meget mere! Der er helt sikkert er projekt med dyr, som er lige noget for dig.

Find det frivillige arbejde med dyr, som er perfekt for dig

Dykning i EquadorPå den internationale database kan du se hvilke projekter, der er tilgængelige i en lang række lande, heriblandt Costa Rica, Honduras, Island, Vietnam, Kenya og Rusland. Se den fulde liste over lande og projekter, hvor du kan arbejde frivilligt med dyr i 6 eller 12 måneder her og 4 til 16 uger her.

Er du ikke kun interreseret i dyr, men også i natur og miljø er det muligt at finde miljøprojekter under søgetermen “environment”. Du kan finde projekter på 6 eller 12 måneder her og 4 til 16 uger her.

Du kan også selv gå på udforskning i projektdatabasen og se de andre søgetermer nederst på www.icye.org. Her kan du både søge efter specifikke kategorier eller specifikke lande.

Dyr - KatteNår du har fundet lige netop det projekt du kunne tænke dig at arbejde med, skal du sende din ansøgning til Dansk ICYE. Du kan finde ansøgningsskemaerne og læse mere om ansøgningsprocessen på vores side for ansøgning.

Du kan også læse mere om de forskellige lande, ved at klikke dig ind på vores landesider. Links til disse finder du lige herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at få dit livs oplevelse!

ICYE i verden