Hvis du skal ud og rejse med Dansk ICYE er du selv ansvarlig for at finde transport til og fra din destination. Er du i tvivl om, hvad du selv skal betale for, kan du læse det her. Du kan vælge at købe din flybillet via et rejsebureau eller over internettet. Det er altid en god idé at tjekke priserne på internettet, inden du køber din billet, hvilket du blandt andet kan gøre på www.momondo.dk – du skal dog være opmærksom på at, hvis du vælger at købe billetten over internettet har du ikke fortrydelsesret. Hvis du ønsker at købe den gennem et bureau, kan vi anbefale Unitas Rejser.

Unitas Rejser

unitas flyrejse

Unitas Rejser tilbyder billige men specielle billetter til hele verden, som kaldes Humanitarian-billetter. Humanitarian-billetterne er skræddersyet til frivillige, der rejser med Dansk ICYE, og disse er gyldige i 1 år og kan ændres med forholdsvis kort varsel uden nogle krav om, at man skal være ude et bestemt antal dage. Derudover kan man med en Humanitarian-billet også medtage ekstra bagage omkostningsfrit.

Unitas Rejser samarbejder med humanitære organisationer, og for at kunne købe en Humanitarian-flybillet, skal du derfor kunne dokumentere, at du rejser som frivillig gennem Dansk ICYE – vores logo vil derfor være at finde på bekræftelsen af din flybillet.

Læs mere om Humanitarian-billetter.

Ved køb af en Humanitarian-billet har du også mulighed for at bestille et GreenSeat
Med GreenSeat kan du gøre dit flysæde grønt! Ved at bestille et GreenSeat, yder GreenSeat således økonomisk kompensation for det CO2-udslip og andre skadelige klimagasudslip, som din flyrejse forårsager. Disse penge går til projekter, der fremmer fornybar energi og plantning og beskyttelse af skove. Læs mere om GreenSeat.