Du kan vælge at købe din flybillet via et rejsebureau eller over internettet. Det er altid en god idé at tjekke priserne på internettet, inden du køber din billet, hvilket du blandt andet kan gøre på www.momondo.dk. Vælger du at købe billetten over internettet, skal du vide, at du ikke har fortrydelsesret. Hvis du ønsker at købe den gennem et bureau, kan vi anbefale Unitas Rejser.

Unitas RejserUnitas Rejser
Unitas Rejser tilbyder billige men specielle billetter til hele verden, som kaldes Raptim-billetter. Raptim-billetterne er skræddersyet til frivillige, der rejser med Dansk ICYE. En Raptim-flybillet er gyldig 1 år og kan ændres med forholdsvis kort varsel uden nogle krav om, at man skal være ude et bestemt antal dage. Derudover kan man med en Raptim-billet også medtage ekstra bagage omkostningsfrit.

Unitas Rejser samarbejder med humanitære organisationer, og for at kunne købe en Raptim-flybillet, skal du derfor kunne dokumentere, at du rejser som frivillig gennem Dansk ICYE. Når du har indgået en aftale med os om ophold på et af vores programmer, sender vi dig et brev som dokumentation på, at du rejser gennem Dansk ICYE.

Læs mere om Raptim-billetter.

Ved køb af en Raptim-billet har du også mulighed for at bestille et GreenSeat
Med GreenSeat kan du gøre dit flysæde grønt! Ved at bestille et GreenSeat, yder GreenSeat således økonomisk kompensation for det CO2-udslip og andre skadelige klimagasudslip, som din flyrejse forårsager. Disse penge går til projekter, der fremmer fornybar energi og plantning og beskyttelse af skove. Læs mere om GreenSeat.

Transport – vi støtter dit miljøbevidste valg
Dansk ICYE dækker den ekstra udgift, som valget af tog- eller busrejse måtte forårsage sammenlignet med prisen på flybilletter. Dette kan være relevant for dig, der skal være volontør i Europa.

Generelle betingelser:
• Støtte gives til bus- eller togbillet og pladsbillet på almindelig økonomiklasse.
• Støtten gives til bus- eller togbillet til rejsen mellem dit hjem og dit projekt i starten og retur i slutningen af din projektperiode.
• Tilskudet kan ikke overstige 1.000 kr/135 euro.