Om Filippinerne
Projekter
Det lange program
Det korte program

Drømmer du om hvide sandstrande i weekenden og frivilligt arbejde, hvor du gør en forskel i hverdagen, så er Filippinerne et godt bud. Her er der masser af forskellige projekter, inden for et væld af forskellige kategorier. Du kan bl.a. arbejde med uddannelse, miljø eller udviklingsarbejde.

Hvis Filippinerne er din drømmedestination tilbyder vi to forskellige programmer til at få dig ud på din livs rejse. Det ene er et langvarigt program, kaldet ICYE-programmet, mens det andet er et kortvarigt program, kaldet STePs-programmet.

Få spændende oplevelser

Filippinerne er en asiatisk øgruppe bestående af 7.107 øer og er placeret mellem Taiwan og Borneo. Filippinerne er kendt for at være de mest imødekommende mennesker i verden, og som udefrakommende bliver du ofte budt med på karaokebar for at bryde isen.

Filippinernes forhistorie med den spanske og amerikanske kolonisering har gjort landet til Asiens mest vestligt orienterede land. Dette skyldes blandet andet en meget europæisk-inspireret arkitektur og kristendommen som den dominerende religion. Ud over kristendommen, er der også mange muslimer og buddhister i landet. Filippinere har et indbyggertal på knap 100 millioner mennesker, og er opdelt geografisk og kulturelt i regioner, hvor hver regional gruppe kan genkendes af forskellige træk og dialekter. Filippinerne har mere end 111 dialekter talt på grund af de underopdelinger af disse grundlæggende regionale og kulturelle grupper. Man kan sige, at Filippinerne er et levende tapet, der afspejler dets varierede kulturelle arv. Hvis du er interesseret i kultur og forhistorie, er Filippinerne derfor et spændende øhav at udforske.

Ud over den spændende og varierede kultur, byder Filippinerne på hvide sandstrande, flotte vulkaner, gamle byer og frodige bjergområder. Af hovedattraktioner kan nævnes Banaue Rice Terraces, som er 2000 år gamle rismarker, der er bygget ind i bjergene i området Ifugao. Disse rismarker er markeret som det 8. af verdens naturlige vidundere, man skal overveje at besøge. Derudover byder Filippinerne på bjergområdet Chocolate Hills. Dette bjergområde består af omkring 1500 bjergtoppe, der er grønne af græs i regntiden, men bliver brune som chokolade i tørkeperioden. Hvis du vil læse mere om landet, kan du finde flere informationer på Globalis.

Projekter i Filippinerne

Hver ICYE-organisation udarbejder deres egen National Profile og Work Profile, så du kan høre mere om landet og de opgaver du kan udføre fra modtagerorganisationen selv.

I landets National Profile kan du læse om landet og kulturen og i deres Work Profile kan du finde de projekter du kan søge.

National Profile
Work Profile – Langt program
Work Profile – Kort program

ICYE’s internationale side har også en database, der kan vise dig aktuelle projekter i de forskellige lande. Herinde bliver projekterne hurtigst opdateret, og du kan både se projekter til det lange program og til det korte program. Klik på linkene nedenfor for at orientere dig i de opslåede projekter i Filippinerne.

ICYE-programmet

Det lange program

Med ICYE-programmet har du mulighed for at rejse enten 6 eller 12 måneder.

Her får du en dybere indsigt i kulturen ved at være afsted i længere tid samt et længere forløb på dit ønskede projekt, så du rigtig kan lære det at kende og føle dig hjemme. Du har også god mulighed for at få sproget godt ind under huden og du får de bedste forudsætninger for at engagere dig i din værtsfamilie og i lokalsamfundet.

Prisen dækker betaling for opholdet i modtagerlandet samt administrationsgebyrer og programudgifter til ICYE.

Dansk ICYE er en non-for-profit organisation. Det betyder at hensigten med vores arbejde ikke er økonomisk overskud, hvorfor prisen du betaler, udelukkende går til reelle administrations- og programudgifter.

Nogle lande er “kvotalande”. Det betyder, at der er indgået en aftale, for at muliggøre solidarisk udveksling. Du kan spare 2.000 kr. på prisen ved at vælge et kvotaland.

Aktuelle kvotalande

Når du rejser på ICYE-programmet, betaler du ikke for at udføre frivilligt arbejde. Du betaler for, at organisationen bag dit ophold kan arrangere din rejse og stå til rådighed – både før, under og efter opholdet.

Læs mere om ICYE-programmet
Priser 2022/2023
6 måneder
12 måneder
Filippinerne
28.500 kr.
38.000 kr.

Inkluderet i prisen

 • Kost og logi
 • Lommepenge
 • Syge- ulykke- og ansvarsforsikring
 • Rejseomkostninger i modtagerlandet

 • Sprogkursus under opholdet

 • Hjælp til bestilling af forsikring, flybilletter og visum

 • Forberedelsesseminar inden afrejse

 • Minimum to seminarer under opholdet

 • Hjemkomstseminar efter endt ophold

 • National og international administration

STePs-programmet

Det korte program

Med STePs (Short Term Programmes) har du mulighed for at rejse mellem 4 og 16 uger. Programmet giver dig friheden til at bestemme, hvornår du vil af sted.

Programmet er perfekt til dig der ønsker et kortere ophold, gerne vil afsted med kort varsel eller har brug for fleksible start- og slutdatoer. Programmet er også at ideelt til at kombinere med en rygsæksrejse, hvor du tager et længere stop, der giver dig en dybere indsigt i kulturen.

Prisen for et STePs-ophold dækker betaling for opholdet i modtagerlandet samt administrationsgebyrer og programudgifter til ICYE.

Dansk ICYE er en non-for-profit organisation. Det betyder at hensigten med vores arbejde ikke er økonomisk overskud, hvorfor prisen du betaler, udelukkende går til reelle administrations- og programudgifter.

Hvis du vælger flere projekter – evt. i forskellige lande – giver vi dig en rabat på 2.000 kr. pr. projekt udover det første projekt.

Læs mere om STePs-programmet
Programår 2021/2022
Varighed Pris
4 uger kr. 7.200
5 uger kr. 7.860
6 uger kr. 8.520
7 uger kr. 9.180
8 uger kr. 9.840
9 uger kr. 10.500
10 uger kr. 11.160
11 uger kr. 11.810
12 uger kr. 12.470

Inkluderet i prisen

 • Vejledning om ansøgning og lande samt hjælp til at søge visum og finde projekter
 • Forberedelsesseminar inden afrejse

 • Rejseomkostninger i modtagerlandet

 • Kost og logi

 • Hjemkomstseminar efter endt ophold
 • National og international administration
 • Hjælp til bestilling af forsikring og flybilletter

Hvor kan jeg komme hen?