Dansk ICYE søger værtsfamilie til 23-årige Emma fra Frankrig. Hun skal være frivillig hos børnehaven Onkel og Tante i Rugsted sydvest for Vejle i 10 måneder fra 5. september 2019 til 30. juni 2020

Emma FrankrigEmma er ved at færdiguddanne sig indenfor “childcare”. Hun er glad for at tilbringe tid i naturen, bl.a. at cykle, vandre og stå på ski. Derudover er hun glad for at lave mad og håber på at kunne gøre det sammen med børnene i børnehavn.

Emma siger om sig selv:

I am a quiet patient easy-going person. I am also open-minded and very optimistic.
For example, it’s very important for me to respect and be attentive to children needs. It means that’s it’s important to take time with young children and to be patient.
People think I am easy-going as I rarely argue about plans to make or decisions to take as a group.
It’s also important for me to be positive: I think it’s more pleasant to work by being positive. It allows to release tensions too.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Emma om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Emma vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at hun hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Emmas arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Sprogkursus er også inkluderet i hendes udvekslingsprogram, men det er i familien og på projektet hun får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md. for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.
Har I kun mulighed for at være værtsfamilie i f.eks. halvdelen af Emmas ophold, skal I også være velkomne til at tage kontakt.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Emma, hører vi gerne fra jer snarest.
I kan læse mere om rollen i linket herunder.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører