Dansk ICYE søger en værtsfamilie til 18-årige Ellen fra Tyskland. Ellen skal være volontør i Danmark i 10 måneder fra september 2018 til slutningen af juni 2019. Ellen skal udføre frivilligt arbejde på Nygadehuset i Aabenraa.

Ellen er aktiv i ungdomspolitik i sin skole og i sin by. I sin fritid går hun til kor og har roet siden hun har 8 år. Ellen er også kreativ og siger, at hendes nuværende hobby er at sy.

Ellen beskriver sig selv som åbensindet og nysgerrig. Hun er glad for at lære nye mennesker at kende og ser frem til at lære mere om dansk kultur.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Ellen om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Ellen vil indgå på lige fod med resten af familien og hjælpe til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Ellens arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Som værtsfamilie får I kostpenge på 700 kr. om måneden, for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Ellen, hører vi gerne fra jer snarest.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører