Dansk ICYE søger en værtsfamilie til 26-årige Dunja fra Serbien. Dunja skal være volontør i Danmark i 10 måneder fra midten af august 2018 til slutningen af juni 2019. Dunja skal udføre frivilligt arbejde på Dansk ICYE’s sekretariat i Aarhus.

Dunja er glad for at gå ture med sin hund, som hun er sikker på, at hun vil savne under sit ophold i Danmark. Dunja er også glad for at cykle, da det er beroligende for hende og giver god motion. Hun er glad for naturen og elsker at gå ture. Dunja er også meget interesseret i sprog og er allerede begyndt at øve sig i dansk via onlinetjenesten Duolingo.
Dunja spiller trommer i et band med to venner, men siger, at de ikke har haft mange koncerter endnu, men at de har det sjovt sammen.

Dunja beskriver sig selv som en entusiastisk person med en god arbejdsmoral. Hun ser sig selv som en nysgerrig person, der er glad for at møde nye mennesker.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Dunja om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Dunja vil indgå på lige fod med resten af familien og hjælpe til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Dunjas arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Som værtsfamilie får I kostpenge på 700 kr. om måneden, for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Dunja, hører vi gerne fra jer snarest.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører