Vi bruger cookies på Dansk ICYE’s hjemmeside. Vi bruger cookies for at huske dine indstillinger og hvordan du bruger hjemmesiden, så vi løbende kan forbedre den og optimere den på baggrund af brugernes adfærd. Desuden bruger vi cookies for at kunne vise forskellige typer indhold, fx videoer.
På siden her kan du se hvilke typer af cookies, vi anvender, hvor de kommer fra, og hvordan du evt. kan fravælge dem.

1. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller mobiltelefon, når du besøger hjemmesider. Formålet er at kunne genkende enheden. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

2. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Som bruger kan du selv bestemme, om du vil acceptere eller slette alle cookies, eller kontrollere det individuelt for hver enkelt hjemmeside. Du kan foretage individuelle indstillinger i dine browserindstillinger. Se hvordan du gør her.
Som bruger skal du dog være opmærksom på, at websiden ikke vil fungere 100 % optimalt, hvis cookies slettes eller hvis du blokerer for cookies.

3. Typer af cookies på vores hjemmeside:

Systemets egne cookies: Det er dem, der sikrer, at alt på hjemmesiden fungerer, som du forventer det. Dansk ICYE’s hjemmeside er oprettet i WordPress, der benytter en række cookies for at optimere brugeroplevelsen. Den hjælper bl.a. med at huske dine søgeindstillinger ved filtrerede søgninger og forudfylde formularer med information, som du tidligere har indtastet.

Trafikmålings-cookies: Giver os oplysninger om besøgstal og kan måle trafikken på websitet. Formålet med besøgsstatistikken er at blive klogere på hvor mange mennesker, der besøger www.icye.dk, hvilken type teknologi der bruges, hvor lang tid, der bruges på sitet m.m. Kort sagt anvendes de til at følge brugeradfærd på www.icye.dk, for at vi i sidste ende kan benytte det til at forbedre og optimere siden. De oplysninger, som Google Analytics cookies indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Cookies fra sociale medier: Gør det muligt at dele indhold på sociale medier. Vi bruger cookies til integrationen af sociale medier. Formålet er at gøre det muligt at dele indhold på disse medier. Medierne vi benytter og som der bliver sat cookies af er: Facebook, Instagram, Snapchat og LinkedIn.

Cookies fra indlejrede tjenester: Sikrer funktionaliteten af indlejrede tjenester. Vi benytter disse for at vise indlejret indhold på hjemmesiden. Formålet er at gøre det muligt at se film, præsentationer, publikationer, m.m., der ligger på disse tjenester uden først at forlade Dansk ICYE’s hjemmeside. De indlejrede tjenester vi benytter og som der bliver sat cookies af er: YouTube, Pinterest og Google Maps.

4. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil. Vi indsamler desuden aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, tilmeldelse af nyhedsbrev, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail og telefonnummer.

Beskyttelse af personoplysninger: Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensynstagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højest i 12 måneder efter brug.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Kontakt vedr. personoplysninger: Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Dansk ICYE, skal du rette henvendelse på [email protected] eller på telefon: 86 18 07 15. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

5. Ejeroplysninger

Dansk ICYE, Klosterport 4X, 3. sal, 8000 Aarhus, Danmark
Telefon: +45 86 18 07 15
E-mail: [email protected]

Denne cookiepolitik er sidst opdateret d. 26. september 2017