Efter generalforsamlingen 2022 blev afsluttet begyndte receptionen for vores 50 års jubilæumsfejring.

Vi lagde ud med kage og bobler. Kagen blev bagt af vores dygtige kernefrivillig og Den store bagedyst 2021-deltager, Anna-Kathrine Dybtved, som havde ladet sig inspirere af vores specielle jubilæumslogo, der forener den røde og blå farve fra det internationale ICYE logo i den runde ICYE-globus.

Instagram @ak.dybtved
Anna-Kathrine med sin ICYE-kage.

Instagram @ak.dybtved

Vores 50-års jubilæumslogo
Logoet for ICYE-føderationen

Til receptionen holdte afgående forperson, Emma Valsson, en tale og senere stod vores naboer i U-Huset, Mundu, for underholdning med et kulturelt præg. Gennem deres quiz om ting og sager fra fjerne verdenshjørner kom vi kloden rundt, inden jubilæumsmiddagen skulle starte.

I løbet af aftenen, mellem forret, hovedret og dessert, stod det bl.a. på et oplæg fra Iben Jensen, der i en af sine bøger nævner Dansk ICYE som en mulighed for at opnå noget kulturel forståelse og global dannelse.

Senere holdte Uffe Engsig, tidligere generalsekretær og afgående formand for den internationale ICYE hovedbestyrelse, en tale omkring sin tid i Dansk ICYE og hvad han har oplevet og lært imens han sad på posten.

Både nuværende og tidligere aktive medlemmer – kernefrivillige – deltog i dagens og aftenens festligheder og aftenen bar præg af det sammenhold og det fællesskab, der er i Dansk ICYE.

Vores praktikant dette forår, Julie de Feuth, havde stået for at stable aftenens arrangement på benene med alt fra mad og drikke til underholdning og pynt. Og sikke en fejring!

Vi vil gerne sige mange tak til Julie, for at få organiseret de ønsker, som sekretariatet, afgående forperson for bestyrelsen, Emma Valsson, og resten af bestyrelsen havde for fejringen af vores allesammens organisation.

Kender du nogen på billederne?

Hop meget gerne over på Facebook og tag dine venner og bekendte i de billeder de er på! På den måde når vi ud til flest mulige, der har interesse i at se billederne fra vores fejring.

Facebookalbum – 50 Års Jubilæum – Dansk ICYE
2106, 2022

Fred, retfærdighed og stærke institutioner

Igen i år er Dansk ICYE en del af Verdens Bedste Morgen og også i år er vi gået sammen med vores U-huset-venner fra MUNDU og DIB for at dække vores uddelingssted i Aarhus.

906, 2022

Dansk ICYE’s 50 års jubilæum

Lørdag d. 30. april 2022 fejrede Dansk ICYE sit 50 års jubilæum. Vi fejrede organisationen lige efter dette års generalforsamling - først med en reception og derefter med middag og fest.

303, 2022

ReCalibur i Slovakiet

Første del af ReCalibur er nu veloverstået. Unge fra Danmark, Estland, Italien, Slovakiet og Østrig deltog i sidste uge i første træning - denne gang i Slovakiet.