Dansk ICYE søger værtsfamilie til 19-årige Caylee fra Tyskland. Caylee skal være volontør i Danmark i 12 måneder.

Caylee ankom i august og er allerede godt i gang med sit frivillige arbejde hos Onkel og Tante i Rugsted nær Vejle. Hendes frivillige arbejde slutter 31. juli 2019. I behøver ikke nødvendigvis være Caylees værtsfamilie i hele perioden.

Hos Onkel og Tante hjælper Caylee til i børnehavn på daglig basis. Derudover er Caylee godt i gang med at lære dansk, men hverdagen i en familie vil kun hjælpe hendes udvikling.

Caylee spiller klaver og er glad for at læse. Hun er også glad for sport – især svømning.
Hun er glad for at være i naturen, selvom hun selv kommer fra byen.

Caylee beskriver sig selv som åbensindet og social. Hun er glad for at lære nye ting og siger, at hun elsker børn og dyr, dog er hun ikke glad for hunde. Derhjemme har hun både akvarium med fisk og terrarium med øglearten dværgskæggagamer.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Caylee om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Caylee vil indgå på lige fod med resten af familien og hjælpe til med at tage af bordet og støvsuge sit værelse, ligesom resten af jeres husstand.

Da Caylee ikke er glad for hunde ønsker hun en familie uden hund.

Caylees arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af Dansk ICYE under sit ophold. Som værtsfamilie får I kostpenge på 700 kr. om måneden, for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Hvis I har lyst til og mulighed for at åbne jeres hjem for Caylee, hører vi gerne fra jer snarest.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører