Det koster kun 75 kr. pr. kalenderår at være medlem af Dansk ICYE.
Som medlem har du mulighed for at komme afsted på et af vores volontørprogrammer, og du har også mulighed for at blive aktiv frivillig i Danmark, gennem et af vores udvalg eller en af vores lokalforeninger. Du kan også vælge at blive medlem, hvis du ønsker at være med til at støtte en dansk ungdomsorganisation, der arbejder med udveksling mellem unge danskere og andre kulturer samt mellem udenlandske unge og den danske kultur.

Bliv medlem af Dansk ICYE ved at udfylde formularen herunder.

* skal udfyldes / required

Fornavn(e)*

Efternavn*

Fødselsdato (dd-mm-åååå)*

Vej, nummer og evt. etage*

Postnummer*

By*

Mobil*

Din e-mail*

Søger du om at komme ud at rejse gennem Dansk ICYE?*

BETALING AF MEDLEMSSKAB
Du har to muligheder for at betale for dit medlemsskab. Du kan enten tilmelde dig Betalingsservice eller overføre beløbet til vores bankkonto.

Betaling via overførsel
Ønsker du at betale manuelt via banken, skal du sende 75 kr. (samt evt. ansøgergebyr på 25 kr.) til vores bankkonto i Arbejdernes Landsbank: reg.nr. 5381 konto 0000261490.

Tilmelding af Betalingsservice
Læs herunder hvorfor det er en god idé at tilmelde sig betalingsservice. BEMÆRK: CPR nummer og kontonummer skal begge tilhøre ansøger.

Tast dine informationer ind herunder, hvis du ønsker at tilmelde dig Betalingsservice. Hvis du ikke ønsker at tilmelde dig betalingsservice, skal du ikke udfylde opslysningerne herunder, men i stedet vælge at overføre direkte til vores bankkonto.

CPR-nummer

Registreringsnummer (4 cifre)

Kontonummer (Max 10 cifre)

De indtastede oplysninger sendes til Dansk ICYE. Du er først medlem når vi har modtaget denne formular samt registreret din indbetaling af medlemskab (75 kr.) samt eventuelt ansøgergebyr (25 kr.)

Databehandling*
For at indsende denne blanket skal du acceptere vores behandling af dine data. Læs vores persondatapolitik.
Jeg acceptererJeg accepterer ikke

Tilmelding til Betalingsservice?

Hvorfor er det en fordel at være tilmeldt Betalingsservice?
Fordelene, ved at tilmeldte sig Betalingsservice, er, at du er sikker på, at dit kontingent bliver betalt til tiden – også når du er rejst afsted på dit volontørophold. Du sparer altså besværet ved at skulle betale dit indbetalingskort. Samtidig sparer du Dansk ICYE for portoudgifterne ved at sende indbetalingskortet ud.

Hvordan kan man tilmelde sig?
Du kan tilmeldte dig Betalingsservice i din egen bank eller netbank, eller ved at udfylde ovenstående formular.

Hvad sker der med mine oplysninger?
Dansk ICYE opbevarer ikke dine konto- og CPR-oplysninger men videregiver dem til Nets, som opretter betalingsaftalen, hvorefter oplysningerne ikke længere er tilgængelige.

Vær opmærksom på, at du kun kan tilmelde dig Betalingsservice med dine egne betalingsoplysninger.

Handelsbetingelser

Betalingsbetingelser

Registrering af oplysninger

Dansk ICYE registrerer indtastede oplysninger i forbindelse med medlemsskab. Oplysningerne videregives ikke, men Dansk ICYE gemmer oplysningerne i fem år ifb. med regnskabet.

Medlemskab

Ingen fortrydelsesret

Ved indmeldelse og betaling af medlemsskab på kr. 75 har du ingen fortrydelsesret. Samme betingelser gælder for indbetaling af evt. ansøgergebyr på kr. 25.

Udmeldelse

Du kan til enhver tid opsige dit medlemsskab. Du har dog ikke mulighed for at få pengene refunderet. Udmeldelse sker ved at du kontakter Dansk ICYE på [email protected] eller 86180715 og oplyser navn og meget gerne medlemsnummer.

Automatiske trækninger

Abonnementsvilkår for ”Tilmeld BetalingsService”

Hvis du har sagt ja til ”Tilmeld BetalingsService” godkender du, at Dansk ICYE fremover automatisk må trække penge fra din konto via PBS, indtil du melder dig ud af Dansk ICYE.

Ordningen kan vælges i forbindelse med indmeldelse.

Senest otte dage før vi trækker kontingent på 75 kr. vil du modtage besked herom i din e-boks. Ligesom du vil modtage kvittering i e-boks, når pengene er trukket.

Du kan framelde dig ”Tilmeld BetalingsService” ved at kontakte din bank eller Dansk ICYE på [email protected] eller 86180715

Reklamationsbehandling

Klager over fejl/problemer ved indmeldelse/betaling af medlemskab kan gives til følgende adresse eller telefonnummer:

Dansk ICYE
Klosterport 4X, 3. sal
8000 Århus C
CVR Nr.: 7586 7328
Telefon: 8618 0715
E-mail: [email protected]

Ansvar og service

Dansk ICYE kan ikke garantere, at websitet til enhver tid er fejlfrit og i drift.

Dit medlemskab er mere værd, end du tror!

For hver ung under 30 år, der er medlem af Dansk ICYE, modtager vi flere hundrede kroner i tipsstøtte fra Dansk Ungdoms Fællesråd. Det vil sige, at dit medlemsskab er med til at sikre, at almindelige unge fra hele verden har mulighed for at udveksle med danske unge. Udvekslingen kan være med til at skabe forståelse for menneskelige værdier på tværs af kulturer samt nedbryde kulturelle barrierer. Begge ting er små skridt mod at skabe fred i verden.

Hvorfor blive medlem?

Hvad enten du som ung er interesseret i at komme ud at rejse på et af vores programmer, som familie har lyst til at åbne dit hjem op for en volontør, eller som frivillig søger udfordringer og et fedt socialt netværk, er Dansk ICYE et godt sted at starte.

Du har måske allerede været rundt på hjemmesiden og læst om mulighederne inden for de forskellige kategorier, men selvom du ikke umiddelbart skulle have lyst til at deltage aktivt i nogle af Dansk ICYE’s aktiviteter, sætter vi alligevel pris på dit medlemskab.

Dels er vores passive medlemmer en vigtig kilde til at sprede kendskabet til Dansk ICYE og vores aktiviteter, og dels giver det dig mulighed for at holde dig orienteret om mulighederne i foreningen, eksempelvis gennem vores ugentlige nyhedsbrev, Internus. Det kan jo ikke udelukkes, at du en dag falder over det helt rigtige konflikthåndteringskursus i Ghana eller har lyst til at deltage i den kommende julefrokost.

Som medlem af Dansk ICYE får du, udover muligheden for at komme afsted på et af vores tre rejseprogrammer, muligheden for at lave kompetencegivende arbejde som frivillig i organisationen. Samtidig har du mulighed for at opbygge et personligt og fagligt netværk med andre unge, der har de samme interesser som dig.

Ved indmeldelse bliver du automatisk medlem af en lokalforening, som i løbet af året arrangerer sociale arrangementer, hvor udvekslerne også deltager. Arrangementerne giver mulighed at få genopfrisket egne erfaringer og lytte til andres, hvad enten de selv tidligere har været ude at rejse, har været værtsfamilie eller har arbejdet som frivillig i Dansk ICYE.

Du får også mulighed for at deltage med én stemme på Dansk ICYE’s årlige Generalforsamling, hvor foreningens arbejdsprogram bliver planlagt.