In English
Det koster kun 75 kr. pr. kalenderår at være medlem af Dansk ICYE.
Som medlem har du mulighed for at komme afsted på et af vores volontørprogrammer, og du har også mulighed for at blive aktiv frivillig i Danmark, gennem et af vores udvalg eller en af vores lokalforeninger. Du kan også vælge at blive medlem, hvis du ønsker at være med til at støtte en dansk ungdomsorganisation, der arbejder med udveksling mellem unge danskere og andre kulturer samt mellem udenlandske unge og den danske kultur.

Bliv medlem af Dansk ICYE ved at udfylde formularen herunder.

* skal udfyldes / required

Fornavn(e)*

Efternavn*

Fødselsdato (dd-mm-åååå)*

Vej, nummer og evt. etage*

Postnummer*

By*

Mobil*

Din e-mail*

Søger du om at komme ud at rejse gennem Dansk ICYE?*

BETALING AF MEDLEMSSKAB

For at betale for dit medlemsskab, skal du overføre beløbet til vores bankkonto.
Du skal sende 75 kr. (samt evt. ansøgergebyr på 25 kr.) til vores bankkonto i Arbejdernes Landsbank: reg.nr. 5381 konto 0000261490.

De indtastede oplysninger sendes til Dansk ICYE. Vi kan først gå videre med en evt. ansøgning når vi har registreret din indbetaling af medlemskab (75 kr.) samt eventuelt ansøgergebyr (25 kr.)

Databehandling*
For at indsende denne blanket skal du acceptere vores behandling af dine data. Læs vores persondatapolitik.
Jeg acceptererJeg accepterer ikke

Handelsbetingelser

Se handelsbetingelserne, når du tilmelder dig Dansk ICYE via hjemmesiden.Læs mere...

Betalingsbetingelser

Registrering af oplysninger
Dansk ICYE registrerer indtastede oplysninger i forbindelse med medlemsskab. Oplysningerne videregives ikke, men Dansk ICYE gemmer oplysningerne i fem år ifb. med regnskabet.

Medlemskab

Ingen fortrydelsesret
Ved indmeldelse og betaling af medlemsskab på kr. 75 har du ingen fortrydelsesret. Samme betingelser gælder for indbetaling af evt. ansøgergebyr på kr. 25.

Udmeldelse
Du kan til enhver tid opsige dit medlemsskab. Du har dog ikke mulighed for at få pengene refunderet. Udmeldelse sker ved at du kontakter Dansk ICYE på [email protected] eller 86180715 og oplyser navn og meget gerne medlemsnummer.

Reklamationsbehandling

Klager over fejl/problemer ved indmeldelse/betaling af medlemskab kan gives til følgende adresse eller telefonnummer:

Dansk ICYE
Klosterport 4X, 3. sal
8000 Århus C
CVR Nr.: 7586 7328
Telefon: 8618 0715
E-mail: [email protected]

Ansvar og service
Dansk ICYE kan ikke garantere, at websitet til enhver tid er fejlfrit og i drift.

Dit medlemskab er mere værd, end du tror!

For hver ung under 30 år, der er medlem af Dansk ICYE, modtager vi flere hundrede kroner i tipsstøtte fra Dansk Ungdoms Fællesråd. Det vil sige, at dit medlemsskab er med til at sikre, at almindelige unge fra hele verden har mulighed for at udveksle med danske unge. Udvekslingen kan være med til at skabe forståelse for menneskelige værdier på tværs af kulturer samt nedbryde kulturelle barrierer. Begge ting er små skridt mod at skabe fred i verden.

Hvorfor blive medlem?

Hvad enten du som ung er interesseret i at komme ud at rejse på et af vores programmer, som familie har lyst til at åbne dit hjem op for en volontør, eller som frivillig søger udfordringer og et fedt socialt netværk, er Dansk ICYE et godt sted at starte.

Du har måske allerede været rundt på hjemmesiden og læst om mulighederne inden for de forskellige kategorier, men selvom du ikke umiddelbart skulle have lyst til at deltage aktivt i nogle af Dansk ICYE’s aktiviteter, sætter vi alligevel pris på dit medlemskab.

Dels er vores passive medlemmer en vigtig kilde til at sprede kendskabet til Dansk ICYE og vores aktiviteter, og dels giver det dig mulighed for at holde dig orienteret om mulighederne i foreningen, eksempelvis gennem vores ugentlige nyhedsbrev, Internus. Det kan jo ikke udelukkes, at du en dag falder over det helt rigtige konflikthåndteringskursus i Ghana eller har lyst til at deltage i den kommende julefrokost.

Som medlem af Dansk ICYE får du, udover muligheden for at komme afsted på et af vores tre rejseprogrammer, muligheden for at lave kompetencegivende arbejde som frivillig i organisationen. Samtidig har du mulighed for at opbygge et personligt og fagligt netværk med andre unge, der har de samme interesser som dig.

Ved indmeldelse bliver du automatisk medlem af en lokalforening, som i løbet af året arrangerer sociale arrangementer, hvor udvekslerne også deltager. Arrangementerne giver mulighed at få genopfrisket egne erfaringer og lytte til andres, hvad enten de selv tidligere har været ude at rejse, har været værtsfamilie eller har arbejdet som frivillig i Dansk ICYE.

Du får også mulighed for at deltage med én stemme på Dansk ICYE’s årlige Generalforsamling, hvor foreningens arbejdsprogram bliver planlagt.