Vi giver dig to muligheder for at blive frivillig i Argentina

I Dansk ICYE har vi et short-term program og et long-term program for at blive frivillig i Argentina. Vores short-term program hedder STePs-programmet, og løber fra minimum 4 uger til maksimum 16 uger. Vores long-term program hedder ICYE-programmet og er enten på 6 eller 12 måneder. På de nedenstående links kan du læse mere om de to programmer, og finde ud af, hvilket program der passer bedst til dig.

ICYE-program Argentina       STePs-program Argentina

Argentina

Argentina ligger i Sydamerika omkranset af Chile mod vest og syd, Bolivia og Paraguay mod nord og Brasilien og Uruguay mod nordøst. Det er det næststørste land i både Sydamerika og Latinamerika. Landet er en føderation af 23 provinser og den selvstyrende by Buenos Aires, som er dets hovedstad og største by. Det er det 8. største land i verden, det største land blandt spansktalende nationer, og det 4. største land målt på befolkning med over 41 millioner indbyggere.

Hvis du er interesseret i fantastiske naturoplevelser, er Argentina i den grad værd at tage til. Der er rig mulighed for at tage på vandreture ved Andesbjergene, tage på rundtur ved det smukke vandfald i nationalparken Iguazú, kravle på gletchere i nationalparken Los Glaciares eller tage på kunstvandring i La Boca i Buenos Aires. Pga. landets placering mellem ækvator og Antarktis, varierer klimaet fra subtropisk i nord til subpolarisk i syd. Derfor kan du komme til at opleve helt specielle og forskellige vejrforhold, hvis du tager hertil.
Argentina er det latinamerikanske land med flest Nobelpriser med i alt fem priser. Landet har tre Nobelpriser inden for videnskab og to fredspriser.
Hvis du vil vide mere om dette Sydamerikanske land, kan du finde flere informationer på opslagsværket Globalis.

Bliv inspireret!

På vores Pinterest har vi samlet forskellige ting om Argentina. Du kan fx se tidligere frivilliges billeder, madkultur, smukke naturbilleder og spændende artikler. Klik ind på vores Pinterest og bliv inspireret!ICYE i verden