Om Argentina
Projekter
Det lange program
Det korte program

Kunne du tænke dig at blive frivillig i et land, hvor du både kan opleve regnskov, pingviner og storbyens larm? Så er Argentina landet for dig! Hvad enten du ønsker at være frivillig med børn, udsatte, miljø eller noget helt fjerde, så er der gode muligheder her.

Hvis du kunne tænke dig at komme til Argentina, har vi to forskellige programmer, der kan sende dig af sted. Det ene er ICYE-programmet, der er et langvarigt program, mens det andet er STePs-programmet, der er et kortvarigt program.

Oplev tangoens land

Argentina ligger i Sydamerika omkranset af Chile mod vest og syd, Bolivia og Paraguay mod nord og Brasilien og Uruguay mod nordøst. Det er det næststørste land i både Sydamerika og Latinamerika. Det er det 8. største land i verden, det største land blandt spansktalende nationer, og det 4. største land målt på befolkning med over 41 millioner indbyggere. Landet er en føderation af 23 provinser og den selvstyrende by Buenos Aires, som er dets hovedstad og største by. Argentinas hovedstad er blandt andet kendt for bydelen La Boca, der både er tangoens oprindelsessted og hjemsted til fodboldholdet Club Atlético Boca Juniors. Fodbold er også en vigtig del af den argentiske selvforståelse, og fodboldspillere som Diego Maradona og Lionel Messi er også fra netop Argentina.

Hvis du er interesseret i fantastiske naturoplevelser, er Argentina i den grad værd at tage til. Der er rig mulighed for at tage på vandreture ved Andesbjergene, tage på rundtur ved det smukke vandfald i nationalparken Iguazú eller kravle på gletchere i nationalparken Los Glaciares. Pga. landets placering mellem ækvator og Antarktis, varierer klimaet fra subtropisk i nord til subpolarisk i syd. Derfor kan du komme til at opleve helt specielle og forskellige vejrforhold, hvis du tager hertil.

Argentina er det latinamerikanske land med flest Nobelpriser med i alt fem priser. Landet har tre Nobelpriser inden for videnskab og to fredspriser. Hvis du vil vide mere om dette Sydamerikanske land, kan du finde flere informationer på opslagsværket Globalis.

Projekter i Argentina

Hver ICYE-organisation udarbejder deres egen National Profile og Work Profile, så du kan høre mere om landet og de opgaver du kan udføre fra modtagerorganisationen selv.

I landets National Profile kan du læse om landet og kulturen og i deres Work Profile kan du finde de projekter du kan søge.

National Profile
Work Profile

ICYE’s internationale side har også en database, der kan vise dig aktuelle projekter i de forskellige lande. Herinde bliver projekterne hurtigst opdateret, og du kan både se projekter til det lange program og til det korte program. Klik på linkene nedenfor for at orientere dig i de opslåede projekter i Argentina.

BLIV INSPIRERET

“Argentina is such an interesting country both culturally, historically, and gastronomically. And don’t even get me started on the nature… stunning! Subir al Sur, the Argentinian part of ICYE, offers lots of projects that revolve around children and youth development, which is what I want to work with.”

Christine (volontør i Argentina 2020), Klik for at læse om Christines ophold

“I really like the opportunity you get with ICYE. Living in another part of the world, so different what you are used to – and get a new language back home”

Laurine (volontør i Argentina 2018-2019), Klik for at læse om Laurines ophold

ICYE-programmet

Det lange program

Med ICYE-programmet har du mulighed for at rejse enten 6 eller 12 måneder.

Her får du en dybere indsigt i kulturen ved at være afsted i længere tid samt et længere forløb på dit ønskede projekt, så du rigtig kan lære det at kende og føle dig hjemme. Du har også god mulighed for at få sproget godt ind under huden og du får de bedste forudsætninger for at engagere dig i din værtsfamilie og i lokalsamfundet.

Prisen dækker betaling for opholdet i modtagerlandet samt administrationsgebyrer og programudgifter til ICYE.

Dansk ICYE er en non-for-profit organisation. Det betyder at hensigten med vores arbejde ikke er økonomisk overskud, hvorfor prisen du betaler, udelukkende går til reelle administrations- og programudgifter.

Nogle lande er “kvotalande”. Det betyder, at der er indgået en aftale, for at muliggøre solidarisk udveksling. Du kan spare 2.000 kr. på prisen ved at vælge et kvotaland.

Aktuelle kvotalande

Når du rejser på ICYE-programmet, betaler du ikke for at udføre frivilligt arbejde. Du betaler for, at organisationen bag dit ophold kan arrangere din rejse og stå til rådighed – både før, under og efter opholdet.

Læs mere om ICYE-programmet
Priser 2021/2022
Varighed Pris
6 måneder kr. 28.500
12 måneder kr. 39.500

Inkluderet i prisen

 • Kost og logi
 • Lommepenge
 • Syge- ulykke- og ansvarsforsikring
 • Rejseomkostninger i modtagerlandet

 • Sprogkursus under opholdet

 • Hjælp til bestilling af forsikring, flybilletter og visum

 • Forberedelsesseminar inden afrejse

 • Minimum to seminarer under opholdet

 • Hjemkomstseminar efter endt ophold

 • National og international administration

STePs-programmet

Det korte program

Med STePs (Short Term Programmes) har du mulighed for at rejse mellem 4 og 16 uger. Programmet giver dig friheden til at bestemme, hvornår du vil af sted.

Programmet er perfekt til dig der ønsker et kortere ophold, gerne vil afsted med kort varsel eller har brug for fleksible start- og slutdatoer. Programmet er også at ideelt til at kombinere med en rygsæksrejse, hvor du tager et længere stop, der giver dig en dybere indsigt i kulturen.

Prisen for et STePs-ophold dækker betaling for opholdet i modtagerlandet samt administrationsgebyrer og programudgifter til ICYE.

Dansk ICYE er en non-for-profit organisation. Det betyder at hensigten med vores arbejde ikke er økonomisk overskud, hvorfor prisen du betaler, udelukkende går til reelle administrations- og programudgifter.

Hvis du vælger flere projekter – evt. i forskellige lande – giver vi dig en rabat på 2.000 kr. pr. projekt udover det første projekt.

Læs mere om STePs-programmet
Programår 2021/2022
Varighed Pris
4 uger kr. 6.980
5 uger kr. 7.640
6 uger kr. 8.300
7 uger kr. 8.960
8 uger kr. 9.620
9 uger kr. 10.270
10 uger kr. 10.930
11 uger kr. 11.590
12 uger kr. 12.250
13 uger kr. 12.910
14 uger kr. 13.570
15 uger kr. 14.230
16 uger kr. 14.890

Inkluderet i prisen

 • Vejledning om ansøgning og lande samt hjælp til at søge visum og finde projekter
 • Forberedelsesseminar inden afrejse

 • Rejseomkostninger i modtagerlandet

 • Kost og logi

 • Hjemkomstseminar efter endt ophold
 • National og international administration
 • Hjælp til bestilling af forsikring og flybilletter

Hvor kan jeg komme hen?