Dansk ICYE søger værtsfamilie til 20-årige Andreas fra Østrig. Han skal være frivillig hos Kornmod Realskole i Silkeborg i 9 måneder fra 1. oktober 2019 til 30. juni 2020

Andreas beskriver sig selv som snakkesalig og åben overfor nye ting. Han elsker fodbold og er glad for at cykle.

AndreasAndreas siger om sig selv:

I’m always open for new things, i like the risk and be very talkative. I like people who are active, interested, open to new and have always a joke aside. I would describe myself as someone who is very accurate, does his job on location and knows exactly when fun is allowed and if not.

Besides school I am very engaged with soccer, as it is my favorite sport which I play for 12 years in a club. If I have time for further hobby’s, bicycles as well as running is one of my most frequent occupations. Furthermore i played drums for more than 8 years in a music school. From child on I was very generally interested, particular in politics, history, geography and sports.

Because i am very interested to work in the near future probably as a teacher, this would be a great first experience.

Som værtsfamilie kommer I til at lære Andreas om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Andreas vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at han hjælper til med at lufte handen og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Andreas’ arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men han får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold. Sprogkursus er også inkluderet i hans udvekslingsprogram, men det er i familien og på projektet han får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md. for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.
Har I kun mulighed for at være værtsfamilie i f.eks. halvdelen af Andreass ophold, skal I også være velkomne til at tage kontakt.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Andreas, hører vi gerne fra jer snarest.
I kan læse mere om rollen i linket herunder.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Læs mere om at blive projekt Se alle kommende volontører