Alina fra Tyskland – værtsfamilie søges nær Kerteminde

Navn: Alina

Alder: 20 år

Land: Tyskland

Skal bo i eller nær: Kerteminde

Ankomst: Januar 2022

Opholdets varighed: 8 måneder

NAVN

Alina

ALDER

20 år

LAND

Tyskland

SKAL BO I ELLER NÆR

Kerteminde

ANKOMST

Januar 2022

OPHOLDETS VARIGHED

8 måneder

Dansk ICYE søger værtsfamilie til 20-årige Alina fra Tyskland. Hun skal være frivillig hos Fjord & Bælt i Kerteminde fra januar 2022 og frem til 31. august 2022.

Alina har siden 2009 spillet musik – her er hendes kærlighed faldet på cello og dulcimer.

Hun er også glad for at lave mad og bage og for at holde sig aktiv svømmer, vandrer eller cykler hun.

Alina beskriver sig selv som udadvendt og åbensindet. Hun er en empatisk og omsorgsfuld person, der lægger stor vægt på tolerance, lighed og respekt.

Alina udtaler:

I try to protect animals and the climate by reducing the amount of animal products I eat. I don’t mind eating dairy, meat and fish though and I will adapt to my host family’s habits.

Alina fra Video
Se video fra Alina (Facebook)

Som værtsfamilie kommer I til at lære Alina om danskerne, kulturen og sproget. I skal ikke ændre jeres spisetider, fuldtidsarbejde eller fodboldtræning, men i stedet gøre volontøren til en del af hverdagen.
Alina vil indgå på lige fod med resten af familien og der er derfor naturligt at hun hjælper til med at lufte hunden og tage af bordet, ligesom resten af jeres husstand.

Alina udtaler:

I’m honest and straight-forward, so I like to talk about problems as soon as they come up to solve them before they escalate.

Alinas arbejde på projektet er frivilligt og ulønnet, men hun får lommepenge og transportudgifter dækket af os under sit ophold.
Hun vil arbejde mellem 30 og 37 timer om ugen på projektet, så i løbet af dagen vil hun have planer, ligesom I måske også har.
Sprogkursus er også inkluderet i udvekslingsprogrammet, men det er i familien og på projektet hun får alvor lærer dansk, når sproget skal benyttes i hverdagen.

Som værtsfamilie får I kostpenge på 700kr/md. for at hjælpe med nogle af omkostningerne ved at have en ekstra person boende.

Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Alina, hører vi gerne fra jer snarest. Har du/I kun mulighed for at være Alinas værtsfamilie i halvdelen af hendes ophold, så hører vi også gerne fra dig/jer.
I kan finde en kontaktformular herunder eller sende os en mail på [email protected].
I kan læse mere om rollen som værtsfamilie i linket herunder.

Hvad er en værtsfamilie?

Læs om rollen som værtsfamilie

Læs om andre kommende volontører:

Vil I være værtsfamilie?

Kontakt os her: