Du har to muligheder for at blive frivillig i Storbritannien

I Dansk ICYE har vi et long-term program og et EU-finansieret program for at blive frivillig i Storbritannien. Vores long-term program hedder ICYE-programmet og er enten på 6 eller 12 måneder og vores EU-finansieret program hedder ESC – Individual Volunteering og kan vare fra 2 måneder til 12 måneder.
På de nedenstående links kan du læse mere om de to programmer og finde ud af, hvilket af de to der passer bedst til dig bedst.It’s tea time

Storbritannien associeres ofte med te, fish & chips og dobbeltdækker busser, og selvom dette ikke er helt ved siden af, er der meget andet at opleve i den tidligere så store kolonimagt.

Udenfor Londons travlhed finder du flotte landskaber og hyggelige landsbyer. Det omfattende tognet og de gode rabatmuligheder på offentlig transport i landet gør det nemt og overskueligt at opleve flere forskellige områder af landet.

Når Storbritannien bliver nævnt, kan første tanke nemt falde på England, men Storbritannien består også af Skotland, Wales og Nordirland. Det meste af Wales og Skotland er højland, med dale, søer og smalle fjorde, mens England og Nordirland består af sletter med vidtstrakte bakker.

Storbritannien fik, på grund af sit teknologiske forspring i forbindelse med industrialiseringen, hurtigt koloniseret store dele af verden. Listen over lande, der i dag har fået selvstændighed fra Storbritannien, er derfor også omfattende. Der bor således også mange mennesker med aner fra de tidligere kolonier i England, dog mest lokaliseret i eller omkring London, hvilket gør hovedstaden til en utrolig multietnisk storby. Du kan læse mere om Storbritannien på Globalis.

Hvis du har lyst gå mere i dybden med ICYE-programmet kan du læse den National Profile, som modtagerorganisationen har udarbejdet. Her får ud et overblik over landet, kulturen, modtagerorganisationen og det at være frivillig i landet. Du kan også læse mere om de enkelte projekter i modtagerorganisationens Work Profile.

Mangler du inspiration?

Længere oppe finder du vores Pinterest. Her har vi samlet forskellige ting omkring det at være frivillig og om de forskellige lande vi tilbyder projekter i. På vores opslagstavle for Storbritannien kan du lære om madkulturen, se smukke naturbilleder, læse spændende artikler og se de steder du bare bør opleve. Klik ind på vores Pinterest og bliv inspireret!

ICYE i verden