Om Storbritannien
Projekter
Det lange program

Kunne du tænke dig at komme til Storbritannien og opleve, hvordan det er at leve som en brite, mens du laver frivilligt arbejde med mening? Så har du her muligheden! I Storbritannien er der flere projekter, du kan være frivillig ved. Her er særligt gode muligheder, hvis du drømmer om at lave frivilligt socialt arbejde med handicappede.

Hvis du kunne tænke dig at komme til Storbritannien kan du komme afsted på vores langvarige program, ICYE-programmet, i enten 6 eller 12 måneder.

It’s tea time!

Storbritannien associeres ofte med te, fish & chips og dobbeltdækker busser, og selvom dette ikke er helt ved siden af, er der meget andet at opleve i den tidligere så store kolonimagt.

Udenfor Londons travlhed finder du flotte landskaber og hyggelige landsbyer. Det omfattende tognet og de gode rabatmuligheder på offentlig transport i landet gør det nemt og overskueligt at opleve flere forskellige områder af landet.

Når Storbritannien bliver nævnt, kan første tanke nemt falde på England, men Storbritannien består også af Skotland, Wales og Nordirland. Det meste af Wales og Skotland er højland med dale, søer og smalle fjorde, mens England og Nordirland består af sletter med vidtstrakte bakker.

Storbritannien fik, på grund af sit teknologiske forspring i forbindelse med industrialiseringen, hurtigt koloniseret store dele af verden. Listen over lande, der i dag har fået selvstændighed fra Storbritannien, er derfor også omfattende. Der bor således også mange mennesker med aner fra de tidligere kolonier i England, dog mest lokaliseret i eller omkring London, hvilket gør hovedstaden til en utrolig multietnisk storby. Du kan læse mere om Storbritannien på Globalis.

Projekter i Storbritannien

Hver ICYE-organisation udarbejder deres egen National Profile og Work Profile, så du kan høre mere om landet og de opgaver du kan udføre fra modtagerorganisationen selv.

I landets National Profile kan du læse om landet og kulturen og i deres Work Profile kan du finde de projekter du kan søge.

National Profile
Work Profile

ICYE’s internationale side har også en database, der kan vise dig aktuelle projekter i de forskellige lande. Herinde bliver projekterne hurtigst opdateret. Klik på linket nedenfor for at orientere dig i de opslåede projekter i Storbritannien.

ICYE-programmet

Det lange program

Med ICYE-programmet har du mulighed for at rejse enten 6 eller 12 måneder.

Her får du en dybere indsigt i kulturen ved at være afsted i længere tid samt et længere forløb på dit ønskede projekt, så du rigtig kan lære det at kende og føle dig hjemme. Du har også god mulighed for at få sproget godt ind under huden og du får de bedste forudsætninger for at engagere dig i din værtsfamilie og i lokalsamfundet.

Prisen dækker betaling for opholdet i modtagerlandet samt administrationsgebyrer og programudgifter til ICYE.

Dansk ICYE er en non-for-profit organisation. Det betyder at hensigten med vores arbejde ikke er økonomisk overskud, hvorfor prisen du betaler, udelukkende går til reelle administrations- og programudgifter.

Nogle lande er “kvotalande”. Det betyder, at der er indgået en aftale, for at muliggøre solidarisk udveksling. Du kan spare 2.000 kr. på prisen ved at vælge et kvotaland.

Aktuelle kvotalande

Når du rejser på ICYE-programmet, betaler du ikke for at udføre frivilligt arbejde. Du betaler for, at organisationen bag dit ophold kan arrangere din rejse og stå til rådighed – både før, under og efter opholdet.

Læs mere om ICYE-programmet
Priser 2021/2022
Varighed Pris
6 måneder kr. 34.500
12 måneder kr. 39.500

Inkluderet i prisen

  • Kost og logi
  • Lommepenge
  • Syge- ulykke- og ansvarsforsikring
  • Rejseomkostninger i modtagerlandet

  • Sprogkursus under opholdet

  • Hjælp til bestilling af forsikring, flybilletter og visum

  • Forberedelsesseminar inden afrejse

  • Minimum to seminarer under opholdet

  • Hjemkomstseminar efter endt ophold

  • National og international administration

Hvor kan jeg komme hen?