Du har to muligheder for at blive frivillig i Mexico

De to muligheder du har for at blive frivillig i Mexico er enten på vores ICYE-program eller vores STePs-program. STePs-programmet er vores short-term program, hvor du er afsted fra 4-16 uger. ICYE-programmet er vores long-term program, hvor du enten er afsted i 6 eller 12 måneder. Du kan læse mere om projektmuligheder og meget andet, ved at klikke på linksene nedenunder.Mexico er et livligt og farverigt land

Gademusikere, coronaer og fortovsrestauranter skaber den livlige og afslappede stemningen i Mexico. De glade mexicanere er nemme at snakke med, og samtalen bliver aldrig kedelig – om det foregår på spansk, engelsk, tegnesprog eller over en dans.

Mexico er et livligt og farverigt land, fordi festivaler og fejringer er en stor del af af den mexicanske kultur. Mange kender Cinco de Mayo, som er den største nationalpatriotiske helligdag i landet. Når du er i Mexico, er det også en oplevelse at deltage i deres Charreria, som er en fejring af deres nationalsport. Dette farverige land er dog meget mere end sombreros, tacos og festivaler. Landet har en farverig befolkning og ældgammel kultur.

Med en befolkning på godt 120 millioner mennesker, er Mexico en ‘melting pot’ af mange forskellige kulturer og folkefærd. Hvis du er interesseret i historie omkring mesoamerikanske og indianske kulturer, er Maya-folkene værd at besøge. Efter den spanske erobring af Mexico fra 1500 tallet til 1800 tallet, tror mange, at Maya-folkene uddøde. Men Maya-folkene findes stadigvæk og holder til i Sydmexico. Historien om Mayaerne strækker sig over 3.000 år, men det mest prominente ved Mayaernes historie er deres forudsigelser. Det siges, at Mayaerne har forudsagt mange begivenheder, som har fundet sted i nyere tid. Der findes mange Mayaruiner, som i den grad er et besøg værd, når du er i Mexico, bl.a. ruinbyerne Chichen Itza og Uxmal. Hvis du vil læse mere om Mexicos livlige og farverige kultur, kan du finde flere informationer på Globalis.

Mangler du inspiration?

Længere oppe finder du vores Pinterest. Her har vi samlet spændende ting omkring Mexico. Du kan fx se tidligere frivilliges billeder, billeder af madkulturen, traditioner og spændende artikler. Klik ind på vores Pinterest for oven og bliv inspirere til at blive frivillig!

ICYE i verden