Hvis du vil være frivillig i Indonesien, har du to muligheder

De to muligheder du har for at blive frivillig i Indonesien er enten på vores ICYE-program eller vores STePs-program. STePs-programmet er vores short-term program, hvor du er afsted fra 4-16 uger. ICYE-programmet er vores long-term program, hvor du enten er afsted i 6 eller 12 måneder. Du kan læse mere om projektmuligheder og meget andet, ved at klikke på linksene nedenunder.

ICYE-program Indonesien         STePs-program Indonesien

Mau Kemana Indonesien

‘Mau kemana?’ – Det betyder ‘Hvor vil du hen?’ og er det, indoneserne råber til fremmede for at hjælpe eller starte en samtale. Indoneserne er kendt for at være meget venlige mod fremmede mennesker, men de forventer, at de fremmede mennesker viser den respekt igen; Indoneserne har mange ritualer. Man tager og giver alt med højre hånd for at respektere deres helligdom, man skal altid dække skuldre og knæ til og tøjet må ikke være alt for stramt. Man tager skoene af, før man træder ind i et tempel eller moské, og man rør ikke en indoneser på hovedet, da håret er helligt.

Please accept marketing-cookies to see this map.

Indonesien består af omkring 14.000 øer, og udgør grænsen mellem Australien og Asien. Med en befolkning på 259 millioner mennesker, er landet er det 4. største folkerige land, næst efter USA, Indien og Kina. 87% af befolkningen er muslimer, hvilket gør Indonesien til et af verdens største muslimske lande målt på befolkning.

En af de mest kendte Indonesiske øer er øen Bali, som hver år besøges af tusinder af turister. Interessen for Bali bygger meget på øens geografi, fordi turister både kan opleve bounty strande, frugtbare risterasser og massive vulkaner. Hvis du er til sådan en slags varieret geografi, vil Indonesien måske være noget for dig! Hvis du vil læse mere om Indonesien, kan du finde flere informationer på Globalis.

Vil du inspireres?

På vores Pinterest har vi samlet spændende ting omkring at være frivillig. Du kan fx se tidligere frivilliges billeder, billeder af forskellige landes madkultur, traditioner og spændende artikler. Klik ind på vores Pinterest for oven og bliv inspirere til at blive frivillig!
Herunder kan du også se en video fra et elefrantprojekt i Indonesien.


Please accept marketing-cookies to watch this video.

ICYE i verden