Du har to muligheder for at blive frivillig i Filippinerne

I Dansk ICYE har vi et short-term program og et long-term program for at blive frivillig i Filippinerne. Vores short-term program hedder STePs-programmet, og løber fra minimum 4 uger til maksimum 16 uger. Vores long-term program hedder ICYE-programmet og er enten på 6 eller 12 måneder. På de nedenstående links kan du læse mere om de to programmer, og finde ud af, hvilket program der passer bedst til dig.Filippinerne er spændende at udforske

Filippinerne er en asiatisk øgruppe bestående af 7.107 øer og er placeret mellem Taiwan og Borneo. Filippinerne er kendt for at være de mest imødekommende mennesker i verden, og som udefrakommende bliver du ofte budt med på karaokebar for at bryde isen.

Filippinernes forhistorie med den spanske og amerikanske kolonisering har gjort landet til Asiens mest vestligt orienterede land. Dette skyldes blandet andet en meget Europæisk-inspireret arkitektur og kristendommen som den dominerende religion. Ud over kristendommen, er der også mange muslimer og buddhister i landet. Filippinere har et indbyggertal på knap 100 millioner mennesker, og er opdelt geografisk og kulturelt i regioner, hvor hver regional gruppe kan genkendes af forskellige træk og dialekter. Filippinerne har mere end 111 dialekter talt på grund af de underopdelinger af disse grundlæggende regionale og kulturelle grupper. Man kan sige, at Filippinerne er et levende tapet, der afspejler dets varierede kulturelle arv. Hvis du er interesseret i kultur og forhistorie, er Filippinerne derfor et spændende øhav at udforske.

Ud over den spændende og varierede kultur, byder Filippinerne på hvide sandstrande, flotte vulkaner, gamle byer og frodige bjergområder. Af hovedattraktioner kan nævnes Banaue Rice Terraces, som er 2000 år gamle rismarker, der er bygget ind i bjergene i området Ifugao. Disse rismarker er markeret som det 8. af verdens naturlige vidundere, man skal overveje at besøge. Derudover byder Filippinerne på bjergområdet Chocolate Hills. Dette bjergområde består af omkring 1500 bjergtoppe, der er grønne af græs i regntiden, men bliver brune som chokolade i tørkeperioden. Hvis du vil læse mere om landet, kan du finde flere informationer på Globalis.

Mangler du inspiration?

Længere oppe finder du vores Pinterest. Her har vi samlet spændende ting omkring at være frivillig. Du kan fx se tidligere frivilliges billeder, billeder af forskellige landes madkultur, traditioner og spændende artikler. Klik ind på vores Pinterest for oven og bliv inspirere til at blive frivillig!

ICYE i verden