Drømmer du om hvide sandstrande i weekenden og frivilligt arbejde, hvor du gør en forskel i hverdagen, så er Filippinerne et godt bud. Her er der masser af forskellige projekter, inden for et væld af forskellige kategorier. Du kan bl.a. arbejde med uddannelse, miljø eller udviklingsarbejde.

Hvis Filippinerne er din drømmedestination tilbyder vi to forskellige programmer til at få dig ud på din livs rejse. Det ene er et langvarigt program, kaldet ICYE-programmet, mens det andet er et kortvarigt program, kaldet STePs-programmet.Filippinerne er spændende at udforske

Filippinerne er en asiatisk øgruppe bestående af 7.107 øer og er placeret mellem Taiwan og Borneo. Filippinerne er kendt for at være de mest imødekommende mennesker i verden, og som udefrakommende bliver du ofte budt med på karaokebar for at bryde isen.

Filippinernes forhistorie med den spanske og amerikanske kolonisering har gjort landet til Asiens mest vestligt orienterede land. Dette skyldes blandet andet en meget europæisk-inspireret arkitektur og kristendommen som den dominerende religion. Ud over kristendommen, er der også mange muslimer og buddhister i landet. Filippinere har et indbyggertal på knap 100 millioner mennesker, og er opdelt geografisk og kulturelt i regioner, hvor hver regional gruppe kan genkendes af forskellige træk og dialekter. Filippinerne har mere end 111 dialekter talt på grund af de underopdelinger af disse grundlæggende regionale og kulturelle grupper. Man kan sige, at Filippinerne er et levende tapet, der afspejler dets varierede kulturelle arv. Hvis du er interesseret i kultur og forhistorie, er Filippinerne derfor et spændende øhav at udforske.

Ud over den spændende og varierede kultur, byder Filippinerne på hvide sandstrande, flotte vulkaner, gamle byer og frodige bjergområder. Af hovedattraktioner kan nævnes Banaue Rice Terraces, som er 2000 år gamle rismarker, der er bygget ind i bjergene i området Ifugao. Disse rismarker er markeret som det 8. af verdens naturlige vidundere, man skal overveje at besøge. Derudover byder Filippinerne på bjergområdet Chocolate Hills. Dette bjergområde består af omkring 1500 bjergtoppe, der er grønne af græs i regntiden, men bliver brune som chokolade i tørkeperioden. Hvis du vil læse mere om landet, kan du finde flere informationer på Globalis.

Hvilke projekter er der i Filippinerne?

Hvis du vil blive klogere på hvad du kan lave af frivilligt arbejde i Filippinerne, så skal du læse landets Work Profile. Den er udarbejde den lokale ICYE-pendant og fortæller dig om de muligheder for frivilligt arbejde du kan vælge imellem.

Du skal også tage et kig i deres National Profile. Her kan du læse mere om landet, kulturen og hvad du kan forvente direkte fra dem, der tager imod dig i landet.


ICYE-programmet

Med ICYE-programmet har du mulighed for at rejse enten 6 eller 12 måneder.

Her får du en dybere indsigt i kulturen ved at være afsted i længere tid samt et længere forløb på dit ønskede projekt, så du rigtig kan lære det at kende og føle dig hjemme. Du har også god mulighed for at få sproget godt ind under huden og du får de bedste forudsætninger for at engagere dig i din værtsfamilie og i lokalsamfundet.

Pris

VarighedPris
6 månederkr. 25.500
12 månederkr. 36.500

Prisen dækker betaling for opholdet i modtagerlandet samt administrationsgebyrer og programudgifter til ICYE.
Dansk ICYE er en non-for-profit organisation. Det betyder at hensigten med vores arbejde ikke er økonomisk overskud, hvorfor prisen du betaler, udelukkende går til reelle administrations- og programudgifter.

Inkluderet i prisen

 • Syge-, ulykke- og ansvarsforsikring
 • Hjælp til bestilling af forsikring, flybilletter og visum
 • Forberedelsesseminar inden afrejse
 • Rejseomkostninger i modtagerlandet
 • Kost og logi
 • Lommepenge
 • Minimum to seminarer under opholdet
 • Sprogkursus under opholdet
 • Hjemkomstseminar efter endt ophold
 • National og international administration

Når du rejser på ICYE-programmet, betaler du ikke for at udføre frivilligt arbejde. Du betaler for, at organisationen bag dit ophold kan arrangere din rejse og stå til rådighed – både før, under og efter opholdet.

Nogle lande er “kvotalande”. Det betyder, at der er indgået en aftale, for at muliggøre solidarisk udveksling. Du kan spare 2.000 kr på prisen ved at vælge et kvotaland.

STePs-programmet

Med STePs (Short Term Programmes) har du mulighed for at rejse mellem 4 og 16 uger. Programmet giver dig friheden til at bestemme, hvornår du vil af sted.

Programmet er perfekt til dig der ønsker et kortere ophold, gerne vil afsted med kort varsel eller har brug for fleksible start- og slutdatoer. Programmet er også at ideelt til at kombinere med en rygsæksrejse, hvor du tager et længere stop, der giver dig en dybere indsigt i kulturen.

Pris

VarighedPris
4 ugerkr. 7.200
5 ugerkr. 7.860
6 ugerkr. 8.520
7 ugerkr. 9.180
8 ugerkr. 9.840
9 ugerkr. 10.500
10 ugerkr. 11.160
11 ugerkr. 11.810
12 ugerkr. 12.470

Prisen for et STePs-ophold dækker betaling for opholdet i modtagerlandet samt administrationsgebyrer og programudgifter til ICYE.

Hvis du vælger flere projekter – evt. i forskellige lande – giver vi dig en rabat på 2.000 kr. pr. projekt udover det første projekt.

Inkluderet i prisen

 • Vejledning om ansøgning og lande samt hjælp til at søge visum og finde projekter
 • Forberedelsesseminar inden afrejse
 • Rejseomkostninger i modtagerlandet
 • Kost og logi
 • Hjemkomstseminar efter endt ophold
 • National og international administration
 • Hjælp til bestilling af forsikring og flybilletter

Dansk ICYE er en non-for-profit organisation. Det betyder at hensigten med vores arbejde ikke er økonomisk overskud, hvorfor prisen du betaler, udelukkende går til reelle administrations- og programudgifter.


Hvor kan jeg komme hen?