Ud at rejse på EVS-programmet

Dansk ICYE bliver løbende kontaktet af vores partnerne med tilbud om projekter, der søger en volontør med kort varsel. I de tilfælde har du altså mulighed for at komme afsted på et af vores programmer med kort varsel.
Falder du selv over noget, der lyder interessant, er du velkommen til at kontakte sekretariatet. Men skynd dig, da tilbuddene ikke varer evigt.
Det er desuden en god idé at holde øje med “Youth Networks” hjemmeside, hvor godkendte EVS-projekter også bliver lagt op.

Ud at rejse på ICYE-programmet

Vi har i øjeblikket ledige pladser på ICYE-programmet til flere af vores kvotalande, hvor vi har slået op til 3.000 kr. af prisen.
Pladserne indgår som en del af ICYE’s kvota-system. Det vil sige, at når du tager på udvekslingsophold til eksempelvis Kenya, så kommer der også en kenyaner til Danmark. Denne ordning kalder vi “solidaritetsmodellen“, da den giver folk fra verdens fattige lande mulighed for at komme på udveksling. Således går den tværkulturelle forståelse begge veje.
Du skal være meget velkommen til at kontakte sekretariatet for uforpligtende information.

Er du klar til dit livs eventyr i Moldova som EVS frivillig?

Er du klar til dit livs oplevelse i anderledes og utrolig spændende Moldova?
Du kan nu give dig selv den gave at opleve en anden kultur og dig selv på nye måder gennem et helt år, startende fra oktober eller november med EVS programmet på et projekt i Chisinau.
Kunne du tænke dig at lave frivilligt arbejde med mennesker med psykiske handicaps og er du enten til sport, kreativt arbejde med træ eller korssting, teater eller andet, du kan byde ind med i arbejdet med de handicappede? Så kunne dette være noget for dig!
Læs mere her

“The Association er en organisation grundlagt af forældre til børn med mentale handicap. Hver dag er der organiseret forskellige fritids- og læringsaktiviteter såsom sport, håndarbejde med syning eller træ, teater, m.fl. Personalet på The Association er hovedsageligt frivillige. Nogle er forældre og andre er generelle frivillige der gerne vil hjælpe.
Vi leder efter frivillige med interesse og erfaring indenfor kunstneriske fag (teater, billedkunst, film/video fremstilling, musik osv.), sport og/eller lege.
Det er vigtigt at du har en oprigtig interesse i at arbejde med personer med mentale handicap. Vi forvendter at du har en åbensindet indstilling til arbejdet med handicappede personer.”

Du kan også læse Cecilies rejseblog for at se mere om hverdagen i Moldova. Cecilie er lige nu på netop dette projekt.

Ansøgning
• For at ansøge skal du være medlem af Dansk ICYE Bliv medlem
• Dernæst skal du sende en ansøgning til Pia HURTIGST MULIGT på mail [email protected]. Ansøgningsskemaerne for EVS programmet finder du her.

Hvis du gerne vil have yderligere oplysninger om projektet, er det ligeledes Pia du skal skrive til. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe til sekretariatet på telefon 8618 0715, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig!