HASTER! Dansk ICYE søger en værtsfamilie i 2 måneder til 27-årige Pei-Yen fra Taiwan. Hun skal være frivillig i Danmark fra 13. august 2017.

Pei-Yen er til daglig kurator hvor hun planlægger, promoverer og guider i udstillinger i et galleri for lokale kunstnere.

Pei-Yen er glad for naturen og elsker at gå ture. Hun er også glad for motion og dyrker bl.a. tennis og svømmer i sin fritid. Derudover dyrker hun også yoga og har to års erfaring i at undervise børn i at stå på rulleskøjter.

Pei-Yen beskriver sig selv som genert i begyndelsen, men hendes nysgerrighed er hurtigt med til at veje op for det. Pei-Yen er også god til at tilpasse sig nye situationer og mener, at det handler om at have den rigtige indstilling til den nye situation.


Som værtsfamilie kommer I til at spille en central rolle, da livet i en dansk familie vil lære Pei Yen om danskerne, kulturen og sproget. Hvis du/I har lyst og mulighed for at åbne jeres hjem for Pei-Yen, hører vi gerne fra jer! Ring på telefon 2183 5990 og snak med Uffe.

Bliv værtsfamilie – Send information Læs mere om at blive værtsfamilie Se alle kommende volontører

Related posts: