Ta’ på kursus i udlandet, eller deltag i et inspirerende arrangement i en af de større byer i Danmark. Dansk ICYE udbyder en bred vifte af arrangementer og kurser hele året rundt; og der er helt sikkert et, der vil være spændende for dig!

Her på siden kan du finde links, der leder dig videre til forskellige kursustilbud, som du som medlem af Dansk ICYE har mulighed for at deltage i. Du kan også læse om, hvordan du tilmelder dig et arrangement eller ansøger om et kursus, hvem du skal kontakte, hvorvidt det er gratis og meget mere længere nede på siden.

 

DUF

DUF (Dansk Ungdoms Fællesråd) er en paraplyorganisation, der søger at fremme unges deltagelse i demokratiet og aktivitet i foreningslivet. Bliv opdateret på DUFs udbud af kurser på deres hjemmeside.

salto

SALTO Youth er et netværk af ressourcecentre, der arrangerer træningsprogrammer for europæiske unge. Se Salto Youth’s internationale kursustilbud her.
youth active

Youth Partner Network er et europæisk netværk tilknyttet Erasmus+-programmet. Besøg Youth Partner Network’s facebookside, hvor du kan finde aktuelle kursusopslag.

 

Begivenheder og kurser

With.In Nature – kursus på Bornholm (30. august – 6. september 2017)


Dette kursus er for dig, der vil lære mere om indre lederskab og nye måde at opgradere sin livskvalitet på. Under kurset vil der blive skabt et sted for personlig udvikling i forbindelse med natur gennem at være bevidst om sin personlige læringsprocess.Læs mere...

Kurset finder sted på Bornholm fra 30. august til 6. september og vil være et semi-udendørs kursus med 24 motiverede deltagere (2 fra hvert land) fra Storbritannien, Spanien, Estland, Malta, Tjekkiet, Rumænien, Cypern, Slovakiet, Letland, Frankrig og Belgium.

Dette kursus er relevant for dig der:
– arbejder med unge mennesker
– er over 18 år
– er villig til at udforske og opleve indre lederskab gennem 8-12 timers daglige programmer

Læs meget mere i info-packen her eller på hjemmesiden her.

Kontakt [email protected] ved interesse og spørgsmål.
Ansøgningsfrist 1. juli.


Trainings Dansk ICYE er partnere på:

Ingen på nuværende tidspunktRetningslinjer for kursusansøgning

Hent vores vejledning som pdf-fil, hvis du vil vide mere om de forskellige retningslinjer for kursusansøgning.

Læs rapporter og tidligere kursusdeltageres oplevelser
Soft Skills Naturally – Estland 2016
Kristoffer Zwergius
Katrine Østerby
Atef Qayoumi
Stine Jensen

Youth Work Can Unite: Merging Parallel Realities in Europe – Østrig 2017
Rapport fra training